Nie miałem problemu z dostaniem karty micro sim do swojej motoroli :) I to nawet bezpłatnie wymieniają na miejscu ;)
Aaaa zawsze można powrócić do starej karty sim, oczywiście idąc ponownie do salonu danego operatora :)
Printable View
Nie miałem problemu z dostaniem karty micro sim do swojej motoroli :) I to nawet bezpłatnie wymieniają na miejscu ;)
Aaaa zawsze można powrócić do starej karty sim, oczywiście idąc ponownie do salonu danego operatora :)
A w Orange do każdej Lumii, Iphone, itp jest dodawany adapter na pełną SIM. Zawsze można dokupić.
są sieci jak moja gdzie wymiana karty 50 netto :D
zawsze mozna normalna przyciac;) ja tak zrobilem do sony xperia i wszystko dziala jak trzeba:)
Nie rozmiar ma znaczenie:) Przycięcie karty sim, do tego adapter z allegro za 1 zł i po problemie.
Chyba jednak zostanie kupiony SE, przeciw Nokii przemawia właśnie ta udziwniona obsługa Windowsa, oraz mała ilość aplikacji i gier.Z drugiej strony SE wygląda bardziej "plastikowo".
A jeszcze pytanie, jak sprawuje się Android 4.0, bo chyba już wyszła do Xperii aktualizacja do tej wersji.
jeszcze nie ma oficjalnie :) ale na pudełku jest napis andorid 4.0 upgreadable ;)
Na pewno nie ma jeszcze oficjalnej aktualizacji?
http://android.com.pl/news/platforma...-w-polsce.html
I w kilku innych artykułach piszą, że od 25 kwietnia jest dostępna aktualizacja, pewnie brandowany soft wyjdzie później
dokładnie, dla brandu jeszcze nie ma ;) przynajmniej nie u wszytkich operatorów
dla mnie 4.0 to porazka
zupelnie mi ten system nie odpowiada, u nas na S2 jest juz chyba trzecia wersja tego systemu, ale dla mnie wciaz do dupy
stary 2.3.X byl dla mnie o wiele lepszy.
zanim go u siebie zainstalujecie, sprawdzcie czy wam w ogole odpowiada
Ja mam Xperia Arc S i również nie dostałem jeszcze aktualizacji do 4.0. Podobnie wszyscy moi znajomi którzy mają Xperie...
Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2