-
Dziękuję bardzo za odpowiedz, dlamnie moc rzędu 350km będzie wystarczająca, oczywiście na jakiś okres,
a co proponujesz dalej z modami, turbo, wtryski, dolot ?
Ktoś poleci doloty z K&N czy wystarczą jakieś tipy ?
- - - Updated - - -
Dziękuję bardzo za odpowiedz, dlamnie moc rzędu 350km będzie wystarczająca, oczywiście na jakiś okres,
a co proponujesz dalej z modami, turbo, wtryski, dolot ?
Ktoś poleci doloty z K&N czy wystarczą jakieś tipy ?
-
turbo K04 z S3, Intercooler S3 alu (mam taki pisz PW), wtryski S3, wkład pompy Autotecha (PW), dolot wydajniejszy z R32, zaworek na listwie ciśnienia od Rs4. Potem wystroić w Compsport Bielsko-Biała lub Kraków. Spokojnie do zrobienia 360PS/450Nm.
-
Ic mam z s3, pompy paliwa ? Bo jeśli chodzi o oleju to mam przerobione na ta z 1.8 nawiercałem blok aby założyć.
Więc potrzebuję turbo, wtryski, dolot przerobić oraz zaworek na listwie ciśnienia z rs4, to jest tak zwany blowoff ?
-
Potrzebujesz wszystkie elementy jakie wypisałem poniżej, w tym TAK pompa wysokiego ciśnienia firmy AUTOTECH. Zawór RS4 to nie jest Blowoff. Blowoffa to masz w Subaru i niech tam pozostanie. Pompa oleju nie ma nic tutaj do rzeczy.
-
Witam planuje modyfikacje samochodu na 350km i chciał bym się dowiedzieć jakie cewki zapłonowe zastosować do silnika 2.0tfsi axx?
Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka
-
-
Myślem nad cewkami ngk u5014 co o tym myślisz?
Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka
-
dwa szybkie pytania bo temat długi. Fazator rozrządu w AXX regenerował ktoś bo mam cały rozrząd rozebrany i chce zrobić na tip top i jest dylemat czy aso czy wysłać zregenerować. Dwa znajomy ma fmic z z S3 BZH, wchodzi P&P do a3 2005 AXX? pozdrawiam
-
fazator nowy, regenerowany narobi wiecej szkód jak ten zmeczony ktory masz. Cooler podchodzi P&P ze złaczkami z BHZ.
-
podrzuci ktoś logi AXX/BWA serii chociaz po sofcie również nie pogardzę. Jakos nigdziue nie mogę znaleźć...