-
u mnie auto otwiera sie i zamyka z pilota ;) a kluczyk mam normalny, taki z przyciskiem duzym na srodku +pilot do otwierania i zamykania drzwi ;) no i moge dodac jeszcze +0008...po przekroczeniu 5 km/h blokada bagaznika. czyli jednym slowem o szybach moge zapomniec ? o alarmie tez ? a to dziwne bo na szybie mam nakleje ze fabryczny alarm itd itp ;/ cholera co tam jest nakombinowaneee fcku ;/
-
Witam. Jaką pompką mogę zastąpić 8d0 862 257 b ??
-
8D0 862 257 N , 8D0 862 257 M oraz 8D0 862 257 na początku tematu to masz
-
Dzięki, musiałem przeoczyć. Jeszcze jedno, jeżeli nie chcę otwierania klapy bagażnika to mozna zastąpić 8l0...?
-
nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie, ale wydaje mi sie ze problem mógłby być jedynie w odwrotną stronę, a jeżeli nie potrzebujesz tego a pompka taka funkcję posiada to nie ma najmniejszego problemu bo poprostu nie wykorzystasz tego, kostki do wtyczek to wszystko to samo także wydaje mi się że będzie działać
-
właśnie tak kombinuje, żeby jakieś 8l0.. wrzucić. posprawdzam z parametrami coś wybiorę i rezultaty napiszę :P
-
Witam. Znalazłem pompkę o takich samych numerach (8d0862257b), podłączyłem i działa wszystko oprócz otwierania z kluczyka(posiadam tylko 1 kluczyk) :/ ma ktoś może pomysł jak się z tym uporać ??
-
ja też tak miałem i nietstety musisz dorobić drugi ale wtsraczy sam grot nei musi byc z immo kosztowało mnie to 69 zł ale zawsze mam drugi zeby chociaz drzwi otworzyć, reszte z kodowania już wiesz jak zrobic
-
bleee :) dzięki, czyli moja męka nadal trwa... :P
-
Nadszedł czas,że i u mnie dziala otwieranie drzwi z pilota w scyzoryku. Wczoraj zmieniłem pompkę na taką 8L0 862 257 G do tego mam takiego pilota 4D0 837 231 A i wszystko dziala jak należy :)Dla dociekliwychdodam,że pilot jest 3 przyciskowy i przycisk bagażnika nie działa. Działają tylko przyciski otwierania i zamykania drzwi.