Odboje 63mm. Klipsow jeszcze nie próbowaliśmy
Printable View
Odboje 63mm. Klipsow jeszcze nie próbowaliśmy
Chyba zainwestuje najpierw w te klipsy, plus jest taki że nie trzeba demontować amorów. No i w zestawie po 5 sztuk na stronę, można próbować dowolnych konfiguracji (załadowane auto na trase, solo po mieście :D)
Wycinal ktoś prawa podluznice? Przy prześwicie 4cm od ławy do ziemi strasznie drazni mnie walenie polosi o podluznice...
No nikomu polos nie stuka o podluznice? O_o
Jeśli to można nazwać stukaniem.. :D z tego co widziałem chłopaki z zawiechą na powietrzu wycinali. Coś na zasadzie wyżłobienia wnęki o nieco większej średnicy jak półoś i wspawanie profilu o przekroju półokręgu. Ja na razie będę próbował z tym powalczyć dodatkowymi odbojami. Jeśli nie pomoże to ciął nie będę, dźwigam lekko przód.
Gwintem w górę sie nie kreci. Mi wali nawet na minimalnych nierownosciach. Wiem jak to ma wyglądać, pytam kto robil :D palnik, otwornica?
Macie jakiś patent na sprężyny, które nie pasuje do poduszki amortyzatora? Nigdzie nie dostane sprężyn do Weiteca mojego a sprężyny z ISC są węższe na górze i nie wchodzą w "talerzyk" poduszki amora. Jakiś patent na takie problemy?
Planuje zakup gwintu AP i teraz pytanie do was, ponieważ nigdy nie miałem stycznosci z gwintem i moja wiedza na ten temat jest zerowa ;)
Czy przy wymianie zwykłego zawieszenie na gwintowane wypadałoby coś dodatkowo wymienic?
Czytalem ze mozna wymienic łączniki stabilizatora na skręcane i przy wymianie od razu sprawdzic stan poduszek, gum, osłon, koncowek i luzy ale czy na cos wiecej zwrócic uwage?
Moze pytanie dla kogoś wydawac sie głupie i proste ale tak jak napisalem mam zerowe pojęcie na ten temat wiec wole sie dowiedziec bo jak coś robić to porządnie a nie za miesiac poprawiac;)