-
"Max Payne" - Przeszedlem cala gre w 2dni jak mialem tylko wolna chwile to gralem. Polazlem do kina na ten film bo mialem nadzieje ze spodoba mi sie tak samo jak gra ale niestety nisko go oceniam. Bardzo nudny film, bullet time zastosowany w takim momecie ze myslalem ze caly swiat sie zatrzymal. Siedzac w kinie spogladalem na zegarek myslac ze to juz minely 2h a minelo 20min. Idziecie na to do kina? Przegladnijcie jeszcze raz repertuar kina i idzcie na cos innego.
-
James Bond 007
fajna godzina premiery 0:07 :) a film .. bez gadżetów, Bond mało przystojny! Film inny od poprzednich! Nie zachwyca:P
-
groszq - bo bond sie postarzal :p
hmm ponoc mialo byc wiecej scen rozbieranych, prawda to? :D
-
jest tylko jedna scena łózkowa - bardzo krótka, a nagie widać plecy kobiety i klatkę piersiową Bonda :P
-
eeh. no to lipa. Groszek pochwal sie co za brygade na noc do kina wyciagnelas ;p
-
Wróciłem właśnie z 007 QUANTUM OF SOLACE - dobry film dostaje 4.5 (w skali 1-6, gdzie 6 to super film) warto zobaczyć.
-
Ja bylem wlasnie na wyscigu smierci..
Taki sredni. 6 w skali 1-10
Dopiero zaczyna sie cos dziac od 1/3 filmu.. no i koncowka dobra!
Poszedlem ze wzgledu na samochody.. no i aktora z transportera
-
Arturo...
Wyscig smierci... mocno bajkowaty, ale nie mial na celu byc realistyczny ;) Ja dam tak 5-5/10 :) Lekkie kino ktore mozna obejrzec i jakos sie nie wynudzic szczegolnie. Mozna obejrzec, ale do kina to na to bym innych nie wysylal ;)
-
wyscig.. fajnie sie oglada w domu przy jakims jedzeniu do kina na ten film bym nie polecal isc.. to moje zdanie
-
Dla lubiących mocne wrażenia polecam francuski INSIDE. Byłem w szoku a to nie zdaża mi się za często;)
Nie polecam natomiast "Jaja w tropikach". Miała być komedia roku, pełna humoru a wyszedł totalny gniot i nawet fakt, że w filmie gra bardzo wielu znanych aktorów nie poprawia sprawy...