wg mnie na 1 foto miedzy głowicą a chłodnicą - montujesz go zamiast obecnego
EDIT:
golem1 mnie uprzedził :P
Printable View
ale na tym na środku nie ma rzadnego czujnika, tylko na tym przykręcanym do głowice jest czujnik poziomu cieczy. To mam go w te gniazdo zamontować a tamtego wyrzucić?
nie nie nie!
nic nie wyrzucać!
kupujesz króciec z wejsciem na czujnik i zamieniasz z tym króćcem który teraz masz - w to samo miejsce montujesz króciec
a dokładnie to tak jak to opisałeś na 1 foto - ten łacznik zamieniasz na łącznik z wejściem na czujnik
Ok dzięki!!!! Jade do aso :>
Ok zamówione. Element rozdzielacza czyli króciec 1J0121087A cena: 28,76zł
Czujnik termiczny 191919369A 52,69zł
Czas oczekiwania 2 dni.
Dzięki jeszcze raz. W czwartek napiszę czy mi to ruszyło. A jeszcze jedno płyn chłodniczy muszę spuszczać?
Golem1
Na klimatronicu nie było żadnych błędów,natomiast jak włączyłem klimę, żaden z wiatraków się pod maską nie kręcił.
ten mały?
kadlubek a czy klima się w ogóle włączała czy po prostu jak trzymałeś przycisk klimy to gwiazdka się świeciła a jak puściłes to zgasła ?
po włączeniu klimy powinny zastartować obydwa wentylatory
na początek sprawdź na VAGU jaką temperature zewnętrzna Ci pokazuje czy czujnik nie dał d**y oraz sprawdź wentylator klimy na krótko czy hula
Kadłubek jeśli masz dostęp do vaga to sprawdź czy na vagu występują jakiś błedy i sprawdź czy wentylatory ci się załączają w tescie lub tak jak pisał panus 1 podłacz je na krótko i zobacz czy się załaczają.
Dzięki, jutro jak będę jechał wezmę komputer ze sobą i podłączę pod vaga. Nie wiem czy będę umiał zrobić ten test wentylatorów, ale kiedyś mi się udało więc jakoś dojdę ... Obawiam się jednak że będzie tak jak rok temu, gdy okazało się że nie było czynnika w klimie.
Poza tym jak włączałem klimę , to zawsze było czuć to na obrotach najpierw opadały i wzrastały ... a teraz nic, tylko znak śnieżynki na klimatronicu.
wejdz w silnik lub klimatyzacja następnie test elementów 03 i start na pasku będziesz miał aktualny opis czedo dotyczy i nacisając next będziesz przechodził do następnych elementów.