-
Nie wiem czy odpowiedni temat ale sie zapytam. Czy jeśli cieknie mi płyn wspomagania na czujniku ciśnienia od wspomagania to jest wtedy jakies mniejsze ciśnienie czy coś? Bo kierownica troszke cięzko mi chodzi i jestem ciekaw czy ten wyciek moze miec na to wpływ ponieważ jak jest odpalony samochód to widać jak by sie bulgotało na czujniku.
-
tak moze to być wina cięższego kręcenia bo brakuje ciśnienia
najlepiej odkręć korek od wspomagania i zobaczy czy nie jest spieniony
-
Korek wspomagania? W sensie zbiorniczek płynu wspomagania? Na odpalonym aucie odkręcić?
-
Tak. Tam nie ma ciśnienia więc możesz go śmiało odkręcać na odpalonym aucie.
-
Cześć. Mam pytanie czy oprócz golfa 4/bory, leona oraz octavii I są jakieś samochody z których pasuje maglownica do a3 8l 1.6?
-
Mam audi a3 2000r 187tys km
i jest mało płynu wspomagania i jest brudny (ciemny) . Mam na dolewkę febi mineralny zielony bo sprzedawca powiedział że nie ma co kombinować z wymianą jeśli nie ma problemów ktoś zaneguje?
-
ale ubywa czy masz mało??
-
Wymień... Jak jest ciemny to nie ma sensu dolewać tylko wymień na nowy febi i będziesz spokojny :)
-
-
Jak nie masz wycieków to super. Czy wymieniać czy nie to już twoja sprawa. Jest ciemny w zbiorniczku? Mozę ściąg go odrobinę do słoja i będziesz widział jaki jest na serio. W nocy wszystko jest czarne :)