Spróbujcie ściszać w czasie gdy to "plum" słychać.
Printable View
Spróbujcie ściszać w czasie gdy to "plum" słychać.
a ja mam tak ze zawsze jest za glosno, i wkurza mnie to ze jak dzwonie gdzieś to sygnal oczekiwania na odbior jest za glosny , rownierz rozmowa jest strasznie glosna...zciczone mam wszystko na maksa, moge juz sciszac tylko podczas rozmowy. W telefonie glosność na minimum :(
tylko to mnie jedno wkurza reszta piknie
Witam. Planuje zamontowac w swoim aucie modul bluetooth. Posiadam wersje europejska auta wraz z fabrycznym RNS-E. Do tego mam telefon Samsung Galaxy S II na Androidzie 2.3.4. Do kupienia mam dwa moduly:
8P0 862 335 M MY 2007 (Europe)
8P0 862 335 P MY 2009 (North America)
Problem w tym, ze mimo powyzszej rozpiski mowiacej o tym, ze M wyszedl w 2007 roku na allegro bez trudu znalazlem taki modul z data styczen 2006. Co za tym idzie modul jest stary, a ja mam dosc swiezy telefon i boje sie, ze ksiazka tel. lub ostatnie polaczenia nie beda dzialac. Drugi modul wg. Waszej rozpiski powinien byc mlodszy, ale ponoc pochodzi z USA (moze to ktos potwierdzic?). Czy z racji jego pochodzenia moge sie spodziewac jakichs problemow? Czy bedzie kompatybilny z moim telefonem? Ktory z modulow wybrac. Bede wdzieczny za kazda pomoc. Pozdrawiam
ja mam "M"-kę i Samsunga Galaxy S, wszystko działa, począwszy od książki na FISie, przez połączenia na RNS-E.
mam M-ke i dziala SGS2
testowalem w sumie ze 20 nowych telefonow i wszystkie dzialaja
swietny jest ten modul
Dziekuje Panowie. O takie info chodzilo! Wybiore zatem M'ke :) Pozdrawiam
Wiecie może Panowie jak sobie radzi moduł 8P0 862 335 H ? Mam zamiar zamontować*BT w swoim aucie i zastanawiam się*jaki wybrać.
wiec ja mam podobny problem odkad wymienilem BT na ten z koncowka Q
mimo ze zanim sie zrobi plum scisze to troche i jest to akceptowalne plum jak za sekunde wylacze BT w tel to znowu plum jest glosne.
patrzylem w adaptacjach modul 77 telefon, ale nie bardzo wiem czy tam to mozna jakos ustawic. jakies pomysly?
no chyba zeby wrocic do modelu H on pamietal moje ustawienia
ja sie podepte pod podobny problem, grzebal ktos w kanalach BT zeby na stale go sciszyc? Jak scisze podczas rozmowy to scisza mi tez tel, wysiadam z auta ktos dzwoni i rozmawiajac przez tel jest wtedy za cicho. Troche to irytujace
kanał 128 (domyślna głośność - wyjście)
0 = 0dB
1 = +1dB
3 = +3dB
6 = +6dB
128 = -1dB
130 = -3dB
133 = -6dB