-
Witam
Mam pytanie czy jak do Bose podpina się nieoryginalne radio to wzmacniacz mam podłączać pod wyjście z radia do którego podłączam głośniki w standardowej konfiguracji (bez wzmacniacza) czy pod line-out z radia. Jak zauważyłem to jest różnica w okablowaniu oryginalnej kostki do radia dla systemu bose i bez.
Dzieki
-
Pomoże ktoś w moim poście??
-
Hej, w moim audi na oryginalnym zestawie głosniki wysiadły, wiec postanowiliśmy kupić nagłośnienie BOSE. Cały komplet od innego auta. W tamtym aucie grało bardzo fajnie, przełożyliśmy wszystko tak jak powinno być i głośniki z przodu strasznie nam charczą. Czy coś jest nie tak? Coś źle podłączone? Przeczytaliśmy cały wątek i nie znaleźliśmy odpowiedzi na to pytanie, Radio mam moje 1 Din concert II. Dodam ze przednie głosniki są również podłaczone pod wzmacniacz.
Z góry dziękuje za odpowiedz.
-
radio zakodowane pod BOSE?wiązka zmieniona(pisano o tym)?
-
Tak wiazke cała przelozylismy i tam gdzie trzeba było to dolozylismy, nie radio nie jest zakodowane ale czy w Concert II Tez trzeba? Tył gra, tylko przodu nie da się słuchać.
-
Oczywiście, że trzeba zakodować, jesli masz dolozone bose - sound system
-
Tylko ze tył gra, przód też ale jest tragedia. Myślicie że kodowanie może byc przyczyną? Jest ktoś z Wielkopolski żeby pomógł zakodowac?
-
-
Radio nie ma możliwości kodowania, ostatnie pytanie, czy tylni wzmacniacz ma zasilać Przednie głośniki?
- - - Updated - - -
Już wszystko ogarnięte, radio nie miało możliwości kodowania :)
-
To jak ogarniete to napisz jak ogarniete ze dziala.