1 maja jadę do Warszawy, wracam 2ego po południu/wieczorem :).
Printable View
Warszawa - Poznań
Jedzie ktoś może?
Katowice - Wrocław
07.08 piątek po 17
09.08 powrót około 16
Witam
nie jedzie ktoś może z Trójmiasta do Wrocławia w najbliższym czasie? bądź do Kalisza... ;)
Szukam transportu Kędzierzyn-Koźle - Katowice w najbliższych dniach
Potrzeba odebrania małej rzeczy z Kędzierzyna-Koźla
Zawiercie (okolice) - Kraków (okolice) robi ktoś w niedługim czasie jakąś taką traskę?
Witam leci ktoś z Opola do wlkp ?
Kielce/Ostrowiec -> Łódź/Sieradz ? :)
Jeżdżę średnio 1 2 razy w tyg. Radomsko(woj.Łódzkie)-Gliwice/Knurów/Zabrze/Piekary Śl.
Jak ktoś coś potrzebuje na tej trasie to zapraszam :)
Witam wszystkich.
Szukam osoby, ktora przetransportuje mi maske do AUDI A5 z okolic Poznania do okolic Warszawy.
Jak cos prosze o info tylko na priv! Ustalimy szczegoly
Nie jedzie nikt z Wrocławia do Warszawy?
Trzeba chodnicę wody przewieźć.
Czy ktoś ma może kurs z warszawy na śląsk?
miałbym fotelik dziecięcy do przewiezienia.
dzięki
Siema wybiera się ktoś z okolic Łodzi do lubelskiego lub Warszawy bo trzeba felgi 15 przewieźć
W niedzielę 15.01 około 19 śląsk - Warszawa
W piątek 20.01 Warszawa - śląsk
jedzie może ktoś od poniedziałku do piątku na Śląsk przejazdem przez Warszawę?
jeśli tak to proszę o PW
czy ktośplanuje trasę katowice (okilice Katowic) - Kraków w tym tygodniu?
potrzebowałbym odebrać fotelik dziecięcy.
dzięki a pomoc
Jedzie ktoś może w ciągu najbliższego tygodnia na trasie Kielce-> Warszawa? Potrzebuję przewieźć bagażnik dachowy (belki + stojaki na rowery)
Panowie jeśli ktoś wybiera się w najbliższym czasie z okolic Wrocka w stronę Mińska Mazowieckiego to proszę o info.
Wchodzi tez w grę trasa Bełchatów --> Mińsk Mazowiecki
Potrzebuje transportu dla jednego fotela Recaro i kanapy ;) Trzeba to Michation'owi dostarczyć ;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
moze ktos leci przez lublin w okolice Skierniewic ,prosze o pw
Pozdr.
Bedzie moze ktos jechal z Radomia na Gdansk ? Chodzi o felgi
Jadę z Wawy 10.12.2017 niedziela 6.00 w kierunku Chełma jak ktoś coś to priv
Jeżdżę w miarę często na trasie Rybnik-Poznań. Gdyby ktoś coś potrzebował to PW
witam
jedzie ktoś może z okolic Olsztyna lub Ostródy w stronę Śląska w najbliższym czasie i ma wolne auto na przewiezienie foteli samochodowych?
jak coś to proszę o PW
Pilnie szukam osoby, która odbierze mi towar w okolicach Opoczna i prześle do mnie lub dostarczy w okolice Torunia. Oczywiście jakoś się odwdzięczę.
Czy bedzie ktoś może jechał na dniach z Częstochowy lub Katowic do Wawy?
Witam,jedzie ktos Kraków-Lublin lub Tychy -Lublin
Paczka ok.150x50x50cm
Oczywiscie place jak.za kuriera,najzwyczajniej sprzedajacy nie ma czasu/nie chce mu sie wyslac :mad:
Pozdr.
Nie pomogę niestety.
To pal gume do siebie :cool:
Hej!
Mam zderzak tylny od S-ki pod Chrzanowem (Kraków-Katowice) i niestety brak jest opcji zamówienia kuriera dla paczki powyżej 180cm (zderzak zapakowany ma 220 x 45 x 70), a sama paczka do 180cm kosztuje tyle co paliwo w obydwie strony :D.
Czy ktokolwiek byłby mi skłonny pomóc w temacie? Chcę go zabrać albo do Warszawy, albo do Krosna - póki co nie wiem jak, ale potem coś wymyślę, na razie przydałoby mi się go odebrać od sprzedawczyni :)
Please help!
spróbuj odezwać się do flito
https://www.a3-club.net/forum/member.php?41193-flito
jedzie moze ktoś dziś z Rudy Śląskiej/Zabrza do Bielska?
mała rzecz do transportu(15cmx15cm)
jeśli tak to proszę o PW
Nie będzie ktoś leciał z Radomia albo przez Radom do Warszawy? Potrzebny odbiór paczki :) Oczywiście nie za darmo :)
Ja w pon albo we wtorek bede jechał
TapTap from Huawei
Mamy na forum kogoś z Olesna lub okolic? Jeśli tak, prosiłbym o kontakt priv.
Wysłane z mojego G8141 przy użyciu Tapatalka
Ktoś może będzie leciał z okolic Działdowa, lub Olsztyna do Warszawy albo w okolice? Do zabrania dwa amorki by były, oczywiście nie za darmo :)
Jechałby ktoś może jakoś na dniach po trasie Warszawa-->Toruń ? Lub w pobliżu Torunia?
Hej,
Mamy kogoś z okolic miejscowości Skarszewy? Prośba o kontakt na priv :thumbright: