wsadzic smietnik na zewnatrz tej obudowy ;)
Printable View
wsadzic smietnik na zewnatrz tej obudowy ;)
dzieki za pomoc
witam, proszę Was o opinie na temat tego radia: TUTAJ
i pomoc w wyborze wzmacniacza na allegro do 150zl pod glosnik JBL GTO 804, nie musi byc firmowy, nowy kozak.
z góry dziękuje za pomoc.
Witam,
kto poleci jakiś car audio w Warszawie, najlepiej okolice Tarchomina?
Jeżdżę na adapterze kasety od dawna i dzisiaj postanowiłem, że to ostatnie kilometry z tym badziewiem.
Nie chce się za bardzo wczuwać, więc szukam kogoś kto mi to załatwi kompleksowo. Doradzi radio i zamontuje.
naturalsound.pl
Witam serdecznie, proszę o pomoc w skompletowaniu małego zestawu CA.
Obecnie posiadam radio Alpine UTE-72BT oraz głośniki na przodzie Hertz DSK 130 na dystansach z mdfu.
Planuję kupić subwoofer oraz wzmacniacz, tylko mam problem z ich wyborem.
Budżet około 600zł.
Subwoofer raczej zamknięty, nie chcę żadnej łupanki.
Poczytałem sporo i na razie na oku mam RE Audio REX10s4.
Czy jest to właściwy wybór w tych pieniądzach?
Prosiłbym również o dobór wzmacniacza.
Słucham głównie rapu, trochę elektronicznej.
Mogę się jedynie wypowiedzieć, że słuchałem mniejszego brata tego Re Audio REX8s4 i powiem, że w szczelnej skrzyni 9l w nadkolu A3 daje radę, aczkolwiek lepiej wypadł w tej samej skrzyni Alpine SWG844. Popatrz sobie na Alpine SWG1044 w Twoim przypadku. Lecz obawiam się, że 600zł na głosnik skrzynię i wzmacniacz to trochę mało. Skrzynię zamkniętą możesz tanio sobie zrobić sam o odpowiednim litrażu pod głośnik np z MDF 19mm poskręcać i uszczelnić.
Witam, chciałbym kupić radio do samochodu, byleby było na USB, muzyczka grała, jakiś Sony czy inny, co teraz muszę kupić? byłem w sklepie i powiedzieli że zanim zamontuje nowe radio będę musiał kupić separator? i inne, ramka, policzyli mi za to 180 zł + radio ok 300 zł. Jakie wy rozwiązanie byście obmyślili żeby wyszło mnie to taniej? Proszę o pomoc! :)
Za 300zł około kup sobie cyfrową zmieniarkę i podłącz pod ori radio - karty SD lub pendrive + aux. Zachowasz ori wygląd i 2 razy lepsza funkcjonalność bo masz pamięć + aux czyli telefon czy co tam zechcesz. Przy słuchaniu muzyki z telefonu - mając telefon na wysokości kratek nawiewu masz dodatkowo zestaw głośnomówiący, ale trzeba rzeczywiście trochę głośniej mówić :D
Osobiście posiadam: http://www.audiomaniak.eu/zmieniarki.html i polecam.
ooo, fajne rozwiązanie, gdzie takie coś mogę kupić, bo na stronie sklep ma problemy, allegro? jak tak to który model wybrać? mam jeszcze jeden samochód w którym bym takie rozwiązanie zastosował, Audi A4 B5 1997r. Avant, radio Delta mam zmieniarke w bagazniku na 6 CD, czy ta cyfrowa zmieniarka tez będzie pasować? http://nawigacje.com/cyfrowa-zmienia...in-p-1208.html