tak, h1
Printable View
tak, h1
u mnie w FK BLACK RING są 2X H7 żarówki, to normalne? myślałem ze H1 i H7 będą, a w SONARACH miałem 2 x H1. H7 chyba lepsze od H1 ?????
witam
dziś rano dostałem hidy 5000k od kolesia z gniezna polecanego na forum,
wszystko ładnie pięknie wieczorem zabrałem się za montaż i na końcu oglądam jeden żarnik a tu ten pręcik metalowy obok szklanej bańki ma taką rurkową obudowe która jest w 2 miejscach pęknięta i nie wiem czy to normalne czy do reklamacji pomóżcie mi w ocenie!!:
http://lh3.ggpht.com/_K8zgaGvKaWE/TT.../hid%20002.jpg
ja bym z rana wykonal tel bo przypuszczam ze brales od Jarka
pokazal mu zdjecie jak zarnik wyglada i mysle ze nie musisz nic odsylac a przysle ci nowy
jakby chcial by mu odeslac czy inne problemy napisz mi na PW podjade do niego i mysle ze sprawe zalatwie od reki
mimo wszystko jesli drucik w srodku nie jest pekniety zarnik powinien swiecic
tak kolego dziś nie bede dzwonił;) już zapóźno, ja się nie znam ale ten drugi żarnik nie ma pęknięć! choć świeci mimo tych pęknięć ale nie wiem jak to dalej będzie w użytkowaniu..
dlatego zrob jak pisze a bedziesz mial jeden zarnik na zapasie :)
w ostatecznosci jak bedzie chcial zwrot zarnika bo nie wiem czy przypadkiem nie bedzie robil reklamacji z dostawca
to wyslesz mu go jak otrzymasz nowy i tyle
Jak Wam migają te hidy to sprawdźcie czy macie dobrze masę podpiętą, ja miałem kiedyś zestaw bixenonów przez krótki czas w escorcie i jak zaczęły migać to poprawiłem masę i było ok ;)
sam mam w jednym żarniku pęknięty ten drucik ale żarnik świeci i nić sie nie dzieje
To jest tylko osłonka z tworzywa. To, że jest pęknięta nie ma raczej znaczenia...