Pompka jest na tyle w lewym boczku. Jak nie masz suba to włożysz tam rękę spokojnie, jak masz suba to musisz rozkręcić. Możliwe, że gdzieś tam sie wilgoć dostaje i dlatego takie problemy.
Printable View
Pompka jest na tyle w lewym boczku. Jak nie masz suba to włożysz tam rękę spokojnie, jak masz suba to musisz rozkręcić. Możliwe, że gdzieś tam sie wilgoć dostaje i dlatego takie problemy.
Witam ponownie. Mój problem opisywałem wczoraj, trzy posty wyżej. Niestety bez odzewu. Ponawiam prośbę: Czy ktoś może mi pomóc? Chętnie skorzystam z pomocy kogoś kto ogarnia takie tematy/ ma na zbyciu pompkę, która by pasowała do mojego auta (i kluczyka), lub ma jakieś inne rozwiązanie. Chętnie nawiążę współpracę z elektromechanikiem lub ogarniętym w tych tematach forumowiczem. Mam autko na gaz i jak będzie trzeba to wybiorę się na wycieczkę (oczywiście odległość w granicach rozsądku). Z Piotrkowa mam wszędzie "blisko" więc mogę podjechać.
Ja Tobie odpisałem, ale pomyliłem się w oznaczeniu pompki. :)
Kup zestaw z jakiejś A3, tylko, że musi to być zestaw i wtedy plun'n'play. Wymieniasz tylko pilocik :)
Szparag dzięki. chyba będę musiał rozpatrzyć taki wariant.
Panus1 rocznik 2000, modelowo 2001 polift. Ale od handlarza i nie wiadomo co tam wsadził...
O ile pamiętam to elektryk mówił, że alarm tam jest, a kluczyk scyzoryk do niego posiadam.
3-drzwiowy, centralny otwiera drzwi, wlew i odryglowuje bagażnik.
Może poprzednia pompka się popsuła i ktoś zamienił, aby tylko działało. Jak chcesz poprawnie działające wszystko to szykuj się na wymianę pompki, bo z wersją "C" nic nie zrobisz ;)
Właśnie się domyślam. Najlepsze jest to, że mechanior dał mi ten numerek spisany na karteczce, żebym sobie taką pompkę kupił bo ta się popsuła. jak byś mógł powiedzieć gdzie takiego zestawu szukać, jak go "nazwać". A może ktoś posiada w przyzwoitej cenie taki zestaw? Napiszcie tylko czy podmiana pompki i to wszystko? żadnych Vagów i takie tam?
Jak kupisz komplet z jednego auta, to tylko wymieniasz pompkę. Gdzie kupić? Allegro, albo na forum ogłoś, że szukasz kompletu z kluczykiem, lub poszukaj w dziale sprzedam:
http://www.a3-club.net/forum/forumdi...ci-samochodowe
Jeszcze jedna prośba. czy możecie podać symbole pompek obsługujących zdalne sterowanie i alarm (lub bez alarmu) dla wersji 3-drzwiowej.
Chyba jak na razie najlepsze źródło informacji:
http://www.digakom.com/katalog.php?T...=A&KAT_SORT=A3