przeciez Ci napisalem ze sa fajne te zrodelka ale zalezy za jaka cene bo nie najnowsza to jednostka :)
Printable View
przeciez Ci napisalem ze sa fajne te zrodelka ale zalezy za jaka cene bo nie najnowsza to jednostka :)
420 zl Chyba ze cos innego z clariona lub kenwooda do 500zl
400 zl napewno warto dac za to radio
a co do kenwood`a nie wypowiem sie bo nie mialem natomiast wiem ze maja znakomite tunery
Przednie głośniki graja pod radiem , ten clarion wystarczy do wszystkiego , cena wszedzie ok 799 tylko dla idiotów zwyżka ostatnio kolega sprawdzał 889 przynajmniej u nas na allegro bym nie kupował kup tam gdzie masz blisko chyba ze maja ceny kosmos u mnie tez 799 , wsumie gwaracja jest zewnetrzna , ale jak zaniesiesz do sklepu to oni musza wysłac :)
- - - Aktualizacja postu - - -
778 ma pełna zwrotke i korekcje czasu tak mi sie wydaje , prosze mnie poprawic jak sie myle , ten drugi to bieda pod tym wzgledem ale tez dobre radio .
dziekuje za wyczerpujace bardzo pomocne wypowiedzi lol
Panowie potrzebuje waszej pomocy i doswiadczenia w dobraniu wzmacniacza.Skrzynke chce wlozyc w nadkole ktora ma 200RMS a glosniki z przodu bede chyba Morele Tempo6 po 120RMS.Czym to napedzic?Najlepiej jak by udalo sie to podpiac pod 1 wzmacniacz.Przewalam allegro ale jak znajde cos pod skrzynke to na glosniki wychodzi za duzo RMS i boje sie ze je popale.Mozecie cos doradzic albo ktos z Was ma moze jakis piec na sprzedaz.Z gory dziekuje i pozdrawiam
Poleci mi ktos jakies kable pod wzmacniacz Crunch GPX 1000.4? (najlepiej komplet) oczywiscie jak najtaniej :)
Chce zasilic glosniki przod (PB S-5c) suba jak narazie nie mam, jak bede bral to raczej slabszy.
Wlasnie dalem ciala z glosnikami, myslalem ze wymiana standardowych cos da a tu lipa. Moge je oddac i zastanawiam sie czy nie dolozyc kilka groszy i kupic jakiejs malej skrzyni basowej ktora uzupelnila by mi bas i niedobór tylnych glosnikow. Czy jest pozliwosc kupienia jakiejs malej tuby, najlepiej jakby miala juz w sobie wzmacniacz w okolicy 200 zl ?? Od razu mowie ze nie chce robic dyskoteki, ma to byc dla mnie a nie dla przechodniow :) Chcialbym to podpiac pod orginalne radio CHORUS, jest taka mozliwosc ?
Witam
Posiadam wzmacniacz Kenwood KAC-823 i chce go ukryć w boczku i dokupić skrzynkę dedykowaną pod A3 8L bassera
Mogę kupić odrazu z głośnikiem uDimension EL-S804 za fajną cenę tyle że używane pół roku, albo kupić nową skrzynkę za 100zł i nowy głośnik JBL GTO 804 za 280zł
Może mi ktoś z was polecić czy wkładać takie coś czy lepiej jakiś większy subwoofer do bagażnika (chodzi mi o fajną jakoś basu) i który głośnik wybrać ?? Bo słyszałem że te skrzynie z MDF nie dają fajnego efektu
Wielkie dzięki za pomoc ;)
Napisz cos wiecej na co wymieniłeś
Raczej mały budżet moze byc podobnie jak z głośnikami
Bierz
A z czego daja ? z wióra czy plastiku ???