Sony Xperia S - korzysta ktoś? jakieś opinie?
Printable View
Sony Xperia S - korzysta ktoś? jakieś opinie?
ja mam od tygodnia i powiem ,że porównywałem z SGS2 i Motką RAZR i w tej samej kasie wole X S. Aparat robi robote o dziwno nawet przy sporym zaciemnieniu gdzie ex HTC HD2 nic by nie zrobił a tu całkiem ostre zdjęcia.
Szybko robi zdjęcie kolejno jedno po drugim czasem trochę długo łapie AF.
Filmy HD nie przycinają , nagrywanie w FHD też robi robote (29,9999 klatek/s)
Też się nie zawiesza , pamięci sporo , obudowa nie ryśliwa , nie ślizga się nie palcuje. Tylko trzeba się przyzwyczaić do klawiszy bo są nad świecącymi ikonkami - początkowo w*****a ale potem można żyć.
Cięższy od SGS2 i węższy ale dłuższy.
Wkurzające gniazdo usb pod zaślepką - z racji że jak typowy smartfon jak się bawisz to musisz ładować :P dzień intensywnej zabawy wystarcza.
Gniazdo micro HDMI i kabel w zestawie - robi robote na TV ale przedłużki HDMI potrzeba bo kabelek fest długi nie jest.
Wyświetlacz to bajka bardzo ostry (wysoka rozdziałka) i kolory wyraziste nie odstępuję SAmoledowi w niczym. Dobrze reaguje na dotyk.
2 mikrofony jeden na dole drugi na tyle obudowy (chyba do redukcji szumów) i HD Voice pięknie śmiga.
Koledze spadł i od razu wyświetlacz padł - motka RAZR przeżyła bez problemu więc kto co woli.
o dzieki Pany za wyczeprujące info :D piszą jeszcze, że bateria jest kiepawa (rozumiem, ze to smartfon, mi zaden nie wytrzymal pelnej doby :D), ale to telefon dla zony i jej galaxy S trzyma 5 dni... hehehe wiec tragedia czy nie?
żonie się xperia s nie podoba - bo to "cegła" wielka dlatego dostała xpierię neo V białą.
e tam, mojej sie podoba :) jak z baterią?
z baterią szału ni ma - jest niewymienna , 1-2 dni
p.s. tylko pamiętaj o micro sim :)
i tu mnie załamałeś tą micro sim :(
dmdash, to weź sobie ją przytnij i po sprawie. 10 sekund roboty. Nie kumam w czym problem? :>