bo moja kobita jest zakręcona jak baranie rogi i już widze jak gubi te adaptery, żeby przełożyć sobie do innego telefonu :mrgreen:
Printable View
bo moja kobita jest zakręcona jak baranie rogi i już widze jak gubi te adaptery, żeby przełożyć sobie do innego telefonu :mrgreen:
Po co przekładać...idziesz do operatora prosisz o druga kartę sim z tym samym nr tel... Jeśli chcesz korzystać z fora nr1 to fon nr 2 włącz w tryb offline i na odwrót:) koszt operacji drugiej karty sim w zależności jak wynegocjujesz
cenę...jak Ci się nie uda to koszt około 60-70zl :P
z tym "trzymaniem baterii" to jeden i ten sam model smartfonu drugiemu takiemu samemu nie rowny, nawet nie chodzi o aplikacje, wystarczy inna wersja androida itd, a bateria potrafi dluzej/krocej trzymac o nascie godzin z tymi samymi aplikacjami w tle.
dobrym przykladem jest ostatni oficjalny, ponoc jak do tej pory najlepszy, rom na SGS2 , LPW , potrafi zezrec przez noc 20% baterii, a telefon bedzie sobie tylko lezal z wylaczona siecia, task killerem itd
to samo na wczesniejszym LPD i bateria schodzi za noc cale 3-4%
Ja pytałem bo nie długo będę brał duplikat na drugi fon...i koszt50zl:)
i tak i nie
nie pytalem sie o to jaki proces czy soft skraca zywotnosc baterii, a podawalem przyklad jak to samo dzial z innym ROM-em a jak z innym
dlatego pisanie ze smartfon jednemu trzyma jeden dzin, a drugiemu trzy dni jest bez sensu, bo zalezy to od bardzo wielu czynnikow, ten sam egemplarz z takim samym softem bedzie sie zachowywal inaczej.
mam nadzieje ze dotarlo teraz
w czym problem jesli masz nowa sim carte idziesz do komisu dajesz 10 zl przycinaja ci
i w kazdej chwili możesz wsadzć w ramke od wycietej karty i wsadzic do zwyklego tel