Dlatego jesli ktos sporadyczie jeDzi autem to nie ma co przepłacać za aku,bo.nawet na.te najtansze gwarancja jest dwa lata
Grogi w domu jestes ?,do kiedy ?
Printable View
Dlatego jesli ktos sporadyczie jeDzi autem to nie ma co przepłacać za aku,bo.nawet na.te najtansze gwarancja jest dwa lata
Grogi w domu jestes ?,do kiedy ?
Hello hello :)
Grogini, tez jakos tak co 2-3 lata nowy. Mysle, ze jak na tak intensywna jazde to dobry wynik :P Tez bralbym Warte.
A ja jaki mam aku??
Jestes odmiencen,i nie bendzie fejmu
Centra plus
mówiłem ci weź dobry xd i miedzy centrom a wartom wezłeś centre :D
Za lepka pamietam podroze zoltym fiackiem 126p na wakacje z rodzicami do lasu, z taka przyczepka biala malutka. I wszedzie ta Centra jayebe, wiele lat pozniej dopiero dowiedzialem sie co to kuhwa jest ta Centra :D
Jprd. ale szeby tak dfie szeczy jednego dnia jepło😂😦ale cifka jusz jesdzi😎
Fałciu jestem jeszcze tydzien,a może spota zaliczymy w sobote?https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...79f47450fe.jpg
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
centre plus katowałem jeszcze w latach 90-tych
później centre future i do dziś uważam, że to bardzo dobre akumulatory. O Boszu sie nie wypowiem bo kupilem i sprzedalem auto i holewa wie jak sie pędzlowi na nim jeździ.
Z technicznego punktu Banner robi najsensowniejsze aku ale jadom już na fejmie i coraz droższe są
Wysłane z Galaxy S6 edge przy użyciu Tapatalka
Dużo osób tople też chwali choć jest najtańsza
Własnie na topli jezdzilem i pierwszy raz po 8 mies. odmowiła wspolpracy i tak na sile przejezdzilem dwa lata:cool: bo nie chcieli reklamowac bo dla nich trzymala parametry