Adamich RS7 jest dla leszczy. Tylko A3 sie liczy w tej grze :cool: Ewentualnie ale ewentualnie Afałefek nooo i ewentualnie ale ewentualnie C klasa mamy mojego ziomka.
Printable View
Adamich RS7 jest dla leszczy. Tylko A3 sie liczy w tej grze :cool: Ewentualnie ale ewentualnie Afałefek nooo i ewentualnie ale ewentualnie C klasa mamy mojego ziomka.
Kierwa cza avatarka zmienić :rolleyes:
Troche lipa wyszła z tej kłótni. Wydaje mi się ze sprawę powinno się zakończyć na poziomie jaki reprezentujemy.. Nie widzę innej opcji jak załatwienie tego na podwórku na noże.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Only scyzoryki!
Noże zostawmy smogofcom tfu tzn Krakusom 😎
#PDK
Falciu mordo jasny chooy by mnie szczelil no oczyfka, ze wszystko w budzie B5 tez sie liczy :D:D a takie RS4 plasuje sie na drugiej pozycji zaraz za A3/S3 wiec jest calkiem niezle. Hm czyli Afalef na trzecim miejscu. Cholera, ciekawe czy teraz Hudini mnie na kiepsa wezmie z parkingu lol :D
A chooy ziomek przyjedzie C klasa i git ;) Opieldolimy kiepsa zanim Wiacu siodmy raz swiece nagrzeje. Taka sytuacja w Łuckim.
Aha i uwaga bo Jasiuwa wypil bezalko piwo i poszedl klepac ludzi na miescie.
;)
To cza ********** pod kordłe spać ,tam nas nie znajdzie :cool:
Ide spac bo po bezalkoholowym jestem strasznie agresywny, a nie chce ludziom na mieście urywac renc i nuk.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Grogi ale to chyba jeszcze A3 ni? No :P
Oki Faltek nagrzal kordłe to ide sie wtulic w cieple. Ustawcie sie w kolejce do macania cieplego pampa.