A co myślicie o modelu SAMSUNG GALAXY ACE 2 ? parametry ma fajne, tylko zastanawia mnie czy ma on Gorilla Glass, jedni mowia tak, inni nie.. no i HTC ONE V, chociaz dla mnie szpetne jest dolne wygiecie obudowy.
Printable View
A co myślicie o modelu SAMSUNG GALAXY ACE 2 ? parametry ma fajne, tylko zastanawia mnie czy ma on Gorilla Glass, jedni mowia tak, inni nie.. no i HTC ONE V, chociaz dla mnie szpetne jest dolne wygiecie obudowy.
Panowie mam dylemat z wyborem jakiegos smartfona cos koło 1000zł max 1200-1300 to juz wogóle
moje wymagania wyświetlacz mn3,7" max 4,3 reszta raczej za duża optimum chyba 4,0" android koniecznie i tu albo HTC albo Samsung
bede korzystal poczta, troche neta, gp,s moze raz na mc gg, gierki z marketu
tak główkuje i do wyboru zostal mi
htc desire taki sredni ale mogłby byc, procek pojedyńczy i ramy obleci
htc desire hd stary ale chyba sprawdzony, procek pojedyńczy i ramy obleci
htc desire s tu jak w hd przemawiają do mnie wszystko na dotyk procek nie wiem ram 768mb tak juz ok na dzisiejszy dzien
na sensation troche za mało floty ;/
samsung galaxy s plus niby ok 4" procek 1,4 ram512 ale cos mi mało
samsung galaxy advance 4" procek podwójny ram 768mb i ku niemu jakos najbardziej sie skłaniam
jeszcze biore pod uwage galaxy s2 ale to już wyższa półka
myslalem jeszcze nad pionierem samsung galaxy s ale to tez juz troche przeżytek ;/
co byscie doradzili ci którzy marza codziennie po podobnych albo tych sf :)
mysle ze jak troche pokrecisz sie po allegro to s2 bys wyrwał, s1 to fajna maszynka, ale juz leciwa.
Ja wziołem Galaxy S Advance, jestem zadowolony. Zero przycięć naprawdę szybki. Polecam
Xperia S :-) - najmocniejszy w tej kasie , procek 2x1,5Ghz , ekran nie odstaje od galaxy s2 , jest nieco grubszy ale węższy i ma nie ryśliwą obudowę czego nie można powiedzieć o s2. Wadą jest szybka wyświetlacza bo już mi się zarysowała.
Jakby co to mogę Ci sprzedać mojego RAZR, pół roku mam go u siebie ale pora na zmiane :D WIęcej na PW OFFCA ;)
Ja korzystam teraz z S Plusa i nie narzekam, ale jakbym miał możliwość to bym pewnie brał Sgs II, koszta nie wiele większe a zabawy i możliwości więcej. Tym bardziej, że dla S2ki wprowadzony jest już Android 4ka.
Tak jak dla mojego note, gdzie bateria nie wytrzymuje 10 godzin... :-(