Mroczny Rycerz Powstaje - spodziewałem się, że będzie nudno, ale się mile zaskoczyłem, ciekawy pomysł, fajne zakończenie ;)
M.
Printable View
Mroczny Rycerz Powstaje - spodziewałem się, że będzie nudno, ale się mile zaskoczyłem, ciekawy pomysł, fajne zakończenie ;)
M.
byłem dla odmóżdżenia na madaskar3 i nawet nawet:P jeśli lubi ktoś bajki :D
madagaska! napewno pojde..moze nawet niedlugo;P
ja bylem wczoraj i mi sie srednio podobal, dwie pierwsze czesci byly lepsze jak dla mnie
Również polecam madagaskar 3 nie ma to jak 3D i piwko w rece :P uśmiałem sie lepiej niz dzieciaki :) bo aż mnie żona uciszała :(
Madagaskar3 to chyba dzieło kogoś po koksie :D
Czarnobyl porażka, tak jak pisali wcześniej...
Ja polecam od siebie "A thousand words" - jeszcze w Polsce premiery nie było, na necie można znaleźć ;) Ale jak wolicie poczekać, aż będzie wyświetlany u Nas w kinach to idźcie na to koniecznie !
Również nie polecam Czarnobyl'a, jedynie w domu na kanapie można popatrzeć. 2 ciekawe momenty i tyle. Choć Prypeć pokazany całkiem ciekawie, podobnie jak trailer filmu, to nie warto...
Epoka lodowcowa 4 - nie podobała mi się ,robione już tylko dla kasy. Jedyny moment jaki mi został w głowie i z którego się śmiałem to gdy leniwiec napił się wody z oceanu... Ciekaw jestem Madagaskaru...