-
jak by ktoś miał tylne poliftowe do sprzedania to z chęcią kupię.
Dlaczego Hidy przy bardzo mroznych temp. mrugają ? tzn tylko prawa, tak jakby miała za mało prądu po dodaniu gazu wraca do siebie . A teraz gdy sa dodatnie temp to tego problemu nie ma, i na ile ustawić poziomowanie świateł ?
Na Stacji powiedziieli na zero, a reszta prawie wszyscy zebym dał na 2. Wczoraj z bloku zauwazyłem jak moj tato jechał, i faktycznie aż slepiło mnie na samym górze w bloku.
-
może dlatego, że akumulator kwalifikuje CI się do wymiany? :)
ja miałem problem z zapalaniem jest jednego xenonu, dopiero za drugim razem załapywał, wymieniłem akumulator i jest super :)
-
Powiedzcie mi czy ten zestaw http://allegro.pl/xenon-hid-slim-h1-...451294813.html od Jarkosa50 bedzie sie dobrze sprawowal w lampach poliftowych TYC? jak z zakloceniami CB radia? mam Unidena 520XL. Jeszcze jaki model zarnika zamowic do poliftow? H1 czy H7 mijania bo nie kojarze.. A do drogowych swiatel jakie zarowki polecacie zeby ladnie wspolgralo, chce barwe zarnika 4300K.
-
http://images43.fotosik.pl/621/819fbb3c12d94bc6m.jpg
beda swiecic dobrze
co do cb nie wiem zadzwon do Jarka i sie zapytaj
-
Dzieki wielkie :)
Dodano:
Dowiedzialem sie, ze ten zestaw od Jarkosa50 na 300 sprzedanych tylko byly 2 zgloszenia zaklocen cb radia, tak niby wszystko ok.
-
HuMaX bierz 4300 ja od niego ostatnio kupiłem i jestem zadowolony, też mam tyc, jakość świecenie na duży pluus!!!
co do cb no niestety zauważyłem różnice mnie wszyscy słyszą zajeb... ale u mnie odbiór innych się troche pogorszył!! ale nie jakoś że wogóle nikogo nie słychać;)żebyś się nie zraził;)
i jeszcze ja mam pytanko do tych co mają hidy- czy po zainstalowaniu zestawu zauważyliście coś takiego że jak włączacie rano światełka to wszystkie kontroli na szafie mrygną- odrazu jak się przekręci pokrętło ??
-
To jak to jest z tym montazem do lamp poliftowych silniczkow do regulacje z przedlifta? niby niektorym pasuja, niektorym nie, jak to ugryzc?
-
z tego co wybadałem kupujac teraz xenony to przed liftem masz silniczki z dłuższym czpieniem
i z autopsji wiem że jest inna wtyczka, w swojej audi nigdy nie miałem silniczków więc ich nie widziałem
ale teraz z xenonami mam i wtyczki nie pasuj, s podobne ale mniejsze
-
trzeba podobno główkę spiłowac lekko, kostki zmienić, reszta psuje :P
-
Macie jakas instrukcje jak dokladnie spilowac glowke tego silniczka regulacji?