kurde faktycznie masz racje :D , no to Sony zaplusował :thumbright:
Printable View
kurde faktycznie masz racje :D , no to Sony zaplusował :thumbright:
Tez to zauwazylem jakis czas temu u mojej zony na xperii s :-)
chyba zaatakuje advance jakos sie na niego podpaliłem przemawiaja do mnie najbardziej optymalne parametry do ceny ,tylko przyspalem bo byla za 950zl
a nei wiecie czasem czy te smartfony np w orange maja zalożonego simlocka?? czy raczej teraz wszystkie sa wolne od blokady
a jak nie to SII bedzie mocy z zapasem
SAUBER
ostatnia motorolke jaka miałem to było 11 i pól roku temu i byla to motorola Stac Tac hehe
Sprobuje narazie szajsunga
Kup SII ale nie aktualizuj do najnowszego andka... Ja mam złe doświadczenia i Wilda również na 4.0 :/. Strasznie się grzeje, nagle swype mi wysiadł i wiesza telefon jak jest odpalone, więc musiałem ściągnąć coś na wzór swype. Czasami potrafi się zwiesić ale w 90% przypadków potrafi się sam z tym uporać i nie restartuje się. Ale jak się zwiesi na amen to trzeba baterie wyciągnąć bo skubaniec wyłączy się ale już sam nie wstanie :/
zgodze sie ze pierwsze wersje andka 4.0 byly do dupy, sam tutaj o tym pisalem
obecne sa juz "bardzo" dopracowane, najnowszy oficjalny z lipca kaxeo 4.0.4 jest rewelacyjny
jesli chodzi o simlocka, to wiekszosc telefonow z orange go posiada, chyba ze jest to nowosc i maja tyle zamowien ze nie nadazaja ich brandowac
4.0.4 na Xperi S nie zaobserowałem specjalnie jakieś zmiany czy mulenia , grzania czy słabszej baterii . Działa normalnie i nie pamiętam kiedy ten tel mi zawisł...
Ja mam 4.0.3, czyli muszę podpiąć telefon pod PC :P
Ja wgralem do swojego note 4.0.4 soft z niemiec przez odin i spokoj z bateria - jej krotkim trzymaniem i grzaniem. Polskie softy z plusa i xeo byly do niczego.