no wlasnie na ursynowie dzisiaj padal snieg
Printable View
no wlasnie na ursynowie dzisiaj padal snieg
nie trzymajcie za mnie więcej kciuków, szkoda palców :P tym razem, dla odmiany, egzaminator mnie zaczął pospieszać (!) żebym szybciej zawracała po ósemce na slalom więc za ciasno chciałam zawrócić i podparłam się nogą. potem było tylko gorzej, bo się wku***** i na ósemce przy drugim podejściu też się podparłam.
z drugiej strony wtedy na samą myśl o wyjeździe na miasto robiło mi się słabo - padał deszcz ze śniegiem i było naprawdę ślisko (na wzniesieniu motocykl mi się sam ześlizgiwał z podjazdu)
teraz muszę wyjeździć kilka dodatkowych jazd a że jestem na etapie wykańczania mieszkania to się wstrzymuję, bo jednak 340 zł to sporo..
Szkoda...
No nic trzeba w przyszlym roku sie sprezyc i juz w maju zaczac :) i dobrze Ci radze jedz do Skierniewic... uczyc i tak sie nie nauczysz jezdzic a jak zdasz to bedziesz mogla zaczac cwiczyc normalnie na ulicy...
Tylko podobno teraz nie można będzie zdawac przez rok! Z racji tego że nakłada się przepis na przepis i niestety zdawać nie można no chyba że juz to jakoś wyprostowali ;)
pytałam o to egzaminatora podczas wypisywania magicznego kwitku o oblanym egzaminie - powiedział, że media sieją zamęt i to totalna bzdura. nie mają żadnej informacji jakoby egzaminy praktyczne na kat. A miałyby się nie odbywać
Może egzaminator nie był poinformowany bo z tego co słyszałem pracują nad tym żeby to zmienić i ośrodki egzaminacyjne bardzo się tym martwią ;)
I zgadzam sie. Ludzie, nikt na rok nie zamknie wordow, nauk jazdy, itd. To byłoby bankructwo dla WIELU, WIELU firm!
Wreszcie moge pisac :D :D
Monika, głowa do gory. Zdasz na wiosne!
Z całym szacunkiem moniko, ale jak mozna nie zdać ósemki i to dwa razy? :)
Może poćwicz na wlasne reke.. bo to dobrze nie wrozy jako przyszly kierowca jednosladu, gdzie trzeba myslec za siebie oraz za niektorych debili w autach
A wordow nie zamkną :)
A mozna !
Bedziesz musial machac lapami to nie zdasz:
http://moto.pl/MotoPL/10,88301,10809...ec_kranik.html
Poprostu rece opadaja...