Gregorski3 często niestety bywa że 2 cześć jest gorsza od 1 boje się że też tak będzie z filmem Uprowadzona 2...
A takie pytanie, czy pamiętacie jakąś 2 cześć lepszą od 1 cześci filmu?
Printable View
Gregorski3 często niestety bywa że 2 cześć jest gorsza od 1 boje się że też tak będzie z filmem Uprowadzona 2...
A takie pytanie, czy pamiętacie jakąś 2 cześć lepszą od 1 cześci filmu?
pamietamy
przyklad : zabojcza bron, ojciec chrzestny, powrot krola (to nawet 3) , powrot jedi (to tez 3 ze starych) , mroczny rycerz (batman 2) itd
nie wazne czy 2 czesc, ale jak przylozyli sie scenarzysci
od takich gowienek jak niezniszczalni nikt sie dobrego scenariusza nie spodziewa, co by nie wymyslili to ludzie obejrza
Widzo że miro pamięta... a jeśli teraz mi chodzi o filmy w których powstały tylko 2 częśći a nie więcej... Zobaczy kto pamięta teraz :P
Jeśli chodzi o batmana mroczny rycerz to bije wszystkie batmany nawet tego nowego.
Ojciec chrzestny to klasyk
Oglądał ktoś infernal affairs 1 ?
Super jednak ktoś oglądał infernal affairs. Miro takie same mam zdanie, że infernal lepszy. Prawie mało który film mnie tak wciągnął z produkcji Hongkongu :P
A i jeszcze Yip Man był super
Miałem weekend filmowych porazek :P
Dom w głębi lasu, REC 3 - o qrde :mrgreen: nie polecam filmow, serio w ogole nie straszne, a za to żałosne horrory :)
Mroczne Cienie - film jakos nijaki, liczyłem na Deppa i sie przeliczyłem :( a zapowiadał sie ciekawie...
Paranormaln Activity 3 - dla fanów serii pewnie sie podobał, do mnie jakos nie przemowil :)
Dobrze Cyc że pamiętasz tytuły, ja jak oglądnę coś kiepskiego to na drugi dzień nie pamiętam co oglądałem i jaki to był tytuł:)
Haha... Jak zawsze w poniedziałek na polsacie jest jakiś HIT dzisiaj leci Metro strachu może na dzisiaj być :)