-
Wartość 850mg/suw na 3 kanale dotycząca zadanej wartości zassysanego powietrza zgadza sie z tym co jest w programie. Większość osób modyfikujących programy zostawia ją nietkiniętą.
Można ją zwiększyć ja to robie za każdym razem. Samo działanie silnika nie jest zależne od tej wartości natomiast aktualny przepływ już ma.
-
A czy wartość zadana na biegu jałowym nie powinna być niższa? Obserwując różne logi statyczne zamieszczane przez kolegów na forum widzę że u nich wartość zadana na biegu jałowym jest znacznie niższa.
-
W programie są zmienione wartości, dlatego tak masz.
-
A zadam jeszcze takie pytanko jaki byłby koszt programu +wymiana koła kompresji na to z ARL ? Mam już założony IC 23cm. I jakich mocy można byłoby się ,,spodziewać '' ?
-
Przejdźmy na rozmowę na PW, to zaproponuję ci coś innego wieczorem wyślę ci propozycję ok??
-
Ile kosztował by program do A6 1.8t silnik AEB ? do jakiej mocy starczy seryjny cooler w niej ?
-
Który rok samochodu?
Seryjny intercooler jeśli nie jest "stary" do samego programu wystarczy. Koszt softu 1400zł.
-
rok 97, kod silnika jak pisałem AEB, czy na tym IC seryjnym można próbować robić coś więcej niż sam program, czy będzie puchł ?
-
Soft do 180KM max, cooler puchnie jak są upały nawet na serii. Koszt 1400zł
-
A ja mam rodzynka do sprawdzenia
Hyundai i800 silnik 2.5 crdi automat
Max power (kW/BHP)@rpm 125 / 168 @ 3600
Torque (Nm/lbs ft) @rpm 440 / 324 @ 2000~2500
Zależy mi na dostępność momentu trochę na niższych obrotach co przejawi sie ekonomia ??
Dzieki za info z góry