Oryginalnie napisane przez
PiSi
Kolejny aspekt. Tak jak napisal Patryk zeby odjechac na tak niskich biegach i przy tak niskiej predkosci o kilka czy kilkanascie dlugosci (tak jak ktos by chcial) trzeba by miec chyba Ultime GTR albo Veyrona .... Auto w przedziale od 100-200 idzie z rolki szybciej od M3 wiec czego chciec wiecej ? Uzx chcial zobaczyc jak nasze auta jada w bezposrednim starciu wiec sie zgodzilem bo i czemu bym nie mial. To ze bylo to akurat na Powst. Slaskich gdzie pomimo 19 czy 20 godz. jest zawsze korek mi nie przeszkadzalo, ale oczywiscie uniemozliwilo porownanie auta w przedziale od 100-200. Widzialem juz wiele razy na drodze co sie dzieje z duzo mocniejszymi autami (niz seryjne s3 8p) ktore probuja mnie gonic w przedziale 100 km/h w gore i wiem ze z kazdym metrem masakrowalbym seryjna eSke. Zaznaczam tylko ze nie taki byl cel tego cwiczenia. Uzx poprosil to sie zgodzilem. Gdy tak patrze z perspektywy czasu to moze jednak niepotrzebnie bo teraz taki "siakis" rozczarowany bedzie ze auto ponad 400 konne nie jedzie