-
cały centralny dziala i ten przycisk przy drzwiach tez... szyb tez sie opuszczaja i podnosza jak trzymam kluczyk w drzwiach.. no i domyka po 20km/m wszystkie drzwi i po zgaszeniu i wyjeciu kluczyka otwiera... wiec nie wiem co jest grane:( tylko piloty nie aktywane, sa ori
-
spróbuj przez Vag ddodac wartość 8192 - WŁĄCZENIE OPCJI PILOTA RADIOWEGO. MOże się poprostu funkcja dezaktywowała.
-
dzieki wielkie pogrzebalem troche i dziala niestety u mnie nie mozna bylo kodowac dopisujac wartosci trzba bylo podac zala wartosc na raz... ostatecznie zostalo na o8800 czyli pilot/domykanie przy 20km/h/otwieranie-zamykanie szyb z pilota/błysk 1x kierunkow przy zamkniecu... chcialem jeszcze błysk przy otwarciu 2x ale niestety tej wartosci (12896) nie chcial przyjac bo wpisujac ja zostawal przy 08800 czyli chyba tego nie obsługuje??
ps. wczesniej czytalem ze jak tos zaprogramowal podnoszenie szyb i wartosc byla własciwa i sterownik ja przyjoł a nie dzialalo u mnie tez tak bylo poniewaz trzeba raz zrobic ta operacje recznie tzn przytrzymac w drzwiach kluczyk tak zeby otworzylo i zamknelo szyby:) pozdrawiam dzieki za pomoc:P
Dodano: lipek1234
sproboj wprowadzic juz dodane wartosci... moze wtedy przyjmie u mnie tak bylo:P
-
Witam. U mnie w Vagu nie przyjmuje żadnych wpisywanych wartości, wartość początkową mam 00000 i cokolwiek bym wpisał to niby przyjmuje ale cały czas wyświetla 00000 i zmiany nic nie dają.
Jakieś pomysły co to może być ?
-
Sprawdź sobie vaga u kogaś w aucie, ja miałem podobnie jak wprowadzałem nowy kod pokazywało mi się kod zakceptowany ale nie zmieniało wartości zarówno w moim aucie jak i innym,natomiast innym vagiem bez problemu dokonywałem zmiany wymieniłem kabel i teraz chula mi bez żadnych problemów.
-
Też chyba to sobie uruchomię
-
Witam Panowie. Mam ori pompkę, podpinam się VAGiem wpisuje tak jak powinno być a tu nic. Może być tak że mój sterownik tego nie obsługuje? Zależało by mi na tym bajerku. Gdy zamknę samochód na pilocie to nie mogę go już otworzyć na guziku - jest ok czy coś nie tak? Miałem kiedys mokrę pompę i po wyczyszczeniu zauważyłem że brakuje we wtyczce jednego kabelka ale juz nie pamiętam jakiego, i nie wiem od czego on jest. Jak sprawdzić jaki jest kod początkowy żeby dodać wartości bo chyba sobie troche namieszałem :/
-
Wczoraj sobie uruchomiłem tę funkcję dodałem do całkowitej liczby 32 i teraz po ruszeniu zamyka mi się bagażnik i drzwi, Fajny bajer :-)
-
Ja też sobie uruchomiłem tę funkcję i ładnie działa ale..
Poprostu dodałem 00032 do mojej liczby którą miałem w efekcie czego wyszło 14945. Wszystko fajnie ale nie rozumiem co takiego mam włączone że aż tyle mi pokazuje. Jeżeli chodzi o opuszczane i podnoszone szyby z pilota, to kiedyś chodziło ładnie, później nie chodziło, 2 dni temu ponownie chodziło.. a dziś już nie chodzi. Nie wiem dlaczego tak się dzieje :/ Jeżeli chodzi o miganie kierunkowzkazów przy otwieraniu/zamykaniu samochdu, to jest ta sama historia. Proszę o pomoc, dlaczego tak się dzieje ?
A jeszcze jedna sprawa, dodałem sobie też swoją konfiguracje i wyszło mi z tego 13947 - zamieniłem tamtą liczbę na tą i jakieś cyrki wyszły.. no i większość nie działała albo działała źle - POMOCY
-
A powiedzcie mi czy jest taki kod co jak raz nacisne przycisk zamykania to od od razu domknie mi szyby???? oczywiście nie trzymając przycisku????