Przy mega glebie mam problem, stabilizator wali o wahacz albo przeciwnie - o polos. Zaleznie od długości łącznika. Czy jest jakies rozwiązanie czy pozostaje mi wywalenie stabilizatora?
Printable View
Przy mega glebie mam problem, stabilizator wali o wahacz albo przeciwnie - o polos. Zaleznie od długości łącznika. Czy jest jakies rozwiązanie czy pozostaje mi wywalenie stabilizatora?
Witam,
Po wymianie zawieszenia na gwintowane z zawieszenia zaczęły wydobywac się dziwne głuche dźwięki, okazało sie, że to z półosi, i tu moje pytanie czy u innych też pojawił się taki problem, jak sobie z tym poradzic?
lwisla na przyszłość pisz w istniejących tematach
Podnieść lub ciąć podluznicę...
Co do podnoszenia, to raczej nie w tym tkwi problem, bo nie jest opuszczony na sam dół, jest jeszcze kilka cm regulacji. Półoś nie uderza o podłóżnicę, poprostu sama w sobie hałasuje. Gość w stacji diagnostycznej powiedział, że albo się wyrobi, albo rozpadnie półoś.
potrzebuję pomocy czy mogę zamontować gwint z a3 8p 3d quattro do a3 8p sportback ośka??? pilnie potrzebuję pomocy czy można czy nie
Witam planuje założyć sobie zawieszenie gwintowane do audi a3 8p sportback 2.0tfsi quattro axx, chcial bym wiedzieć jakie polecacie zawieszenie bym nie kupił w ciemno :)
Ma ktoś zawieszenie ap skręcone na maxa? Mi przy max w dół feldze 18 i oponie 205 40 Jest jeszcze z 2 cm między opona a nadkolem. Nie da się niżej ?
przeróbka poduszki amortyzatora
http://www.mapet-tuning.com/xxx/air/poduszka_mk5.pdf
z opisu wychodzi że tak
1-2cm max