-
spoko zobaczymy możliwe że się wyrobię:), ....a może Ktoś wkleić kompletną listę Osób które wybierają się 14 maja do Gliwic?;)
-
-
Na początku chciałbym wszystkich przywitać jako iż jestem nową osoba tutaj. Chciałem dowiedziec sie czy można zapisać sie jeszcze na grupowe chipowanie do Compsport , tylko że z moim drógm autkiem BMW E46 320d, jesli tak co mam zrobić? Z góry dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam Andrzej
-
mogę się mylić, ale na pierwszej stronie jest wyraźnie napisane: "w zbiorowym czipowaniu biora udzial auta z grupy VAG".;)
by Wilda dokladnie tak.. w grupowym biora udzial tylko auta z grupy VAg
-
Ups, muszę szczerze sie przyznać że przeczytałem pobieżnie i minołem istotne zdania:( Przepraszam że niepotrzebnie zawracam głowe, jak to sie mówi MEA CULPA. Jeśli mógłbym mieć mała prosbe, gdyby ktos przeczytał o grupowym zebraniu dla mojego wozu prosze o kontakt. Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam.
-
Witam ponownie:) uzyskałem własnie bardzo miłą wiadomosć że moge do was dołączyć z moim wozem, zgode uzyskałem od Patryka z COMPsport:) Teraz zwracam sie z prośbą do Was czy mnie przyjmiecie:) Pozdrawiam. Dozo
-
jesli Patryk tak powiedzial to co my mamy do tego;) na piatek dopisac?
-
Super:) piatek 14.05. pasuje:) Dzieki...( e46 2.0d manual, 2002r)
-
Chlopaki z Compsportu, odpiszcie na moja wiadomość na PW w miarę możliwości. Thx.
Sorry za lekki OT.
-
Jak pech to pech. Niestety nie dam rady jutro być w gliwicach. Wczoraj w mojej a4 wywaliło check engine. Byłem dzisiaj z samego rana w ASO. Diagnoza: prawa klapa kolektora ssącego do wymiany. Chłopaki z Compsport pewnie znają temat, że jest to częsta przypadłość silników 3.0 TDI. Strasznie mi przykro z tego powodu, że w ostatniej chwili rezygnuje i prosze o wyrozumiałość. Mnie krew zalewa, że jutro nie bede bo tyle czasu na to czekałem.