Witam potrzebuje nr rozrusznika Audi A3 8L AHF 1.9TDI 110hp 99rok
Witam potrzebuje nr rozrusznika Audi A3 8L AHF 1.9TDI 110hp 99rok
nie ma takiej opcji - odczytaj sobie z wyjętego, którego najlepiej zregenerować
Panowie mam pytanko - chcę założyć podgrzewanie foteli do swojej 8P RM2007, w związku z tym wiadomo muszę wymienić panel klimatyzacji, mam wersję z radiem 1 DIN, i tu moje pytanie - czy każdy panel z wersji 1 DIN podejdzie?
Witam, potrzebuję numer kratek halogena do Audi A3 8p z 2003 roku, silnik 2.0 TDI BKD.
kratki
lewa dobierz pod silnik
Cześć! Potrzebuję numer schowka pod siedzeniem kierowcy, 8P RM 2008r.
Dzięki :-P
Sarin potrzebuje numerów znazka OOOO i tych obwódek od halogenów prawą i lewą stronę oczywiście wersja chrom zderzak S3 2010r tak jak na zdjęciu ;)
http://i1058.photobucket.com/albums/...ps10780c07.jpg
http://www.a3-club.net/forum/showthr...762#post909762
tu zerknij
z tego co wiem osobno nie ma
jaki jest numer kompletnej wiązki drzwi kierowcy Audi a3 sportback RM2009?
Wymiana wszystkich węży wody Audi A3 2.0 TDI.
Szanowni forumowicze.
Po awarii chłodniczki oleju borykam się z olejem w układzie. System jest po wielu płukaniach, jednak ciężko całkowicie pozbyć się oleju.
Mechanik doradził mi dokładne płukanie i wymianę wszystkich węży wody (ponieważ olej wżarł się w węże gumowe i osłabił je).
Chciałbym zakupić te węże używane, bo cały komplet kosztuje majątek, zwłaszcza w ASO.
Mam natomiast problem z numerami części - tych węży jest kilkanaście. Czy mógłby mnie ktoś poratować rozpiską z numerami części?
Ewentualnie załączyć obrazek układu chłodzenia z numerami części?
Ewentualnie proszę o poradę jak coś takiego zorganizować? Czy jeśli pójdę do sklepu motoryzacyjnego i powiem: proszę wszystkie węże wody to sprzedawca będzie w stanie je wszystkie znaleźć?
Chcę wymienić absolutnie wszystkie węże, a także przepłukać dokładnie chłodnicę, nagrzewnicę i silnik.
Pozdrawiam
Witam.Potrzebuję nr kratek do halogenów A3 8L polift i z jakich aut pasuje,czy tylko z Audi?
Cześć potrzebuje numery nadkoli tył audi S3 sportback 8p0
Potrzebuje się dowiedzieć czy zawór n75 z aszta audi będzie pasował do passata avf 2002r. Nie mam jak sprawdzić numerów
metti, tak byle 1din i musi miec pokretla do grzanych pupciek
berton
Załącznik 13539
majkel, emblemat w grill ma nr 8D0853605
reszta tak jak domel pisze
acinr, 8p4971029M
mistrzzzz, dsg u Ciebie jest? webasto?
brzuska, tylko z Audi i (popatrz co za niespodzianka) tylko z A3 i co najgorsze tylko z roczników 2000-2003 (lift)
numery
prawa - 8l0807490c
lewa - 8l0807489c
rumun,
prawe - 8p0810172j
lewe - 8p0810171g
ajetos, TAK, pasuje
Witam,
mam nadzieję, że tym razem to dobry dział
jestem na forum nowy, więc proszę o wyrozumiałość. Od jakiegoś czasu szukałem informacji dot. nastawnika fotela kierowcy do audi A3 8P(rocznik 2003), ponieważ mój odmówił posłuszeństwa. Niestety dostać go można jedynie na zamówienie ale nie w ASO bo tam poinformowali mnie, że to nie jest część serwisowa i trzeba wymienić cały fotel (bajka ale widocznie lubią naciągać ludzi). Chciałbym zamówić tą część w sklepie na zamówienie, ale nie mam pewności czy znalazłem dobry numer części.
1j0881053d
Podobno numer tej części występuje z różnymi końcówkami. Tu akurat znalazłem z końcówką d, a gdzieś wyczytałem że jest jeszcze chyba końcówka C albo S ale nie wiem czym się różnią. Poza tym nie jestem pewny czy jest to numer części od lewego fotela, a nie chciałbym przez pomyłkę zamówić mechanizmu do sprawnej sztuki.
Może ktoś spotkał się już z takim problemem, jeśli tak byłbym wdzięczny za jakąś podpowiedź.
@up Napisałem, do VW passata 1.9 AVF(96kW) 2002r
ajetos, przepraszam nie doczytałem - masz odpowiedź w tamtym poście
counter89, ten numer co podałeś jest do A3 8L nie 8P
nastawnik ma numer - 1k0881053a
(ja nie wiem co Ci ludzie robią w ASO...)
tu masz foto
Załącznik 13540
google za trudne?
Counter89
czesc ktora podales dotyczy sie 8L
ty masz 8P wiec daje ci rys z etki i napisz który nr potrzeba
mistrzzz1
pare rys z etki co do wezy
oboje reszty doszukac sobie samemu
http://ifinterface.com/page/page3.php
wybieramy z listy po lewej CarProg2. I możemy korzystać z ETKI Online po Polsku.
Potrzebuje numeru części rurki od sprężarki klimatyzacji do samochodu Audi A3 1.9 tdi AXR nr VIN: WAUZZZ8L62071164
pocą mi się gniazda wtryskiwaczy,
potrzebuję nr podkładek/oringów pod wtryskiwacze do:
Audi A3 1.8Tq ARY rocznik 2001
Audi S3 1.8Tq AMK rocznik 2001
mkbewe, takie same są - 06a906145
tomek22 na obrazku tam gdzie jest "kzl"
Załącznik 13546
dziękuje bardzo, zadzwonie jutro do ASO zapytam za ile :)
13,33/szt.
Potrzebuję nr V71 (silniczek klapy obiegu wew / zewn) oraz sterownika wentylatorów
1.9 TDI ALH, 2001
jak Ci wywala blad G113 ( V71 ) to szukaj calej nagrzewnicy w dobrym stanie i go podmien, albo sprobuj swoj reanimowac
poszukaj sobie tematow o tym
silniczek taki w ASO kosztuje 650zl , a na allegro 50, tyle ze zazwyczaj maja tak samo polamane potencjometry
1J1 907 511 A ( z angola nie pasuje )
Raczej 01274 - Air Flow Flap Positioning Motor (V71) i info ze Faulty, nastawy nic nie pomagaly.. a obieg wewnetrzny zbyt dobrze napewno nie dziala bo jadac za starym autobusem czuje ze za nim jade.. no coz, moze to *******a w nim albo jakis kabelek
G113 to nie numer bledu tylko nazwa silnika G113-V71 ( wpisz sobie w google ten kod ) potencjometr
podalem ci numer czesci, cena na dzis 690zł, kupuj i sie ciesz
lub poszukaj, poczytaj i go napraw, bo to nie o tym temat
https://www.youtube.com/watch?v=krjbRMR5wWE
Proszę o numer zmieniarki do RNS-D :).
Prosiłbym o numery tylnych tulei wahacza, jest ich 2 sztuki ?
Nie wiem które wybrać, ponieważ są dwa rodzaje i różnią się przekrojem 69 mm i 72 mm
Druga sprawa to są zwykłe i "wzmacniane".
Trzecie zapytanie to kupować zamiennik np. Lemforder czy oryginał ?
Mój VIN : WAUZZZ8LZ1A042929
http://obrazki.elektroda.pl/5396977700_1423067906.jpeg
Panowie potrzebuje numerów kloszy do lamp przednich...
audi a3 8L po lifcie...
Chce kupić nowe z aso a nie mam numerów i brak Mi punktu zaczepienia...
ostatnio Miał Skrzypul na sprzedaż ale się spóźniłem niestety...
Jeśli ktoś będzie Mi w stanie pomóc to będę bardzo wdzięczny.
Pozdro
Grinch
nie istnieje cos takiego jak same klosze do reflektorow , wg producenta jest to czesc nierozbieralna
tylko caly reflektor, cena na dzisiaj za zwykly halogenowy poliftowy do 8l to 1450zł/szt
byc moze istnieja zamienniki samych kloszy, w ASO nie sa takowe sprzedawane, nie istnieje dla nich numer czesci w katalogach producenta.
Cześć!
Jaki nr ma czujnik temperatury paliwa audi A3 8p 1.9 2004?
Cześć potrzebuje numer od listwy szyby przedniej lewej (zwany też zgarniaczem wody) A3 8l 1996 1,8 ( i czy orientuje się ktoś czy można go kupić w aso albo jakiś zamiennik czy tylko allegro itp.
Prosiłbym o napisanie mi numerów części z jakich składa się oryginalna lampa full led do 8V :). Chodzi mi o nr. lampy, przetwornic, modułu AFS itd. Z góry dziękuję!
do lampy diodowej ( led ) nie ma modulu AFS, bo to nie jest lampa skretna, ledy nie skrecaja ;)
8V ma 4 rodzaje reflektorów, zwykly halogenowy, xenon d3s, xenon d3s AFS i diodowy ( full led )
http://i60.tinypic.com/2dcevk2.jpg
Witam. Potrzebuje pilnie numer przeplywomierza do a3 1,9 TDi 2001r silnik ASZ.
Bede wdzieczny.
przeplywka
Witam, potrzebuję nr termostatu, seat exeo,2.0tdi,2009rok.
Jeśli mogę to poproszę rysunek z etki przy okzji :)
dziękuję
Potrzebuje od was info. Ori numer według ETKI - uszczelka 038131547A. Szukam na Getem - nie ma. Jest to ta metalowa, dolna uszczelka od łącznika EGR. Gdzie nie zapytam to nie ma tego towaru jako ORI. Same zamienniki. Może wiecie czy, zmienili numer tego itp. Czy po prostu tego się nie wymienia...
Witam , potrzebuję numer wtyczki do czujnika abs tył , audi a3 1.6 97r. kupiłem 1JO 973 702, ale coś powątpiewam że będzie pasować , w necie różne opinie , pozdrawiam! :)
pomocnik, 4b0057111
ombre_ombre, tak jak znalazłeś, jest tylko jeden rodzaj tulei do Twojego wozu - 2 sztuki na oś. najlepszy oryginał.
daaanooon, 038906081b
altar, nie wiem o czym piszesz - zrób foto i zaznacz
darepb
Załącznik 13563
pisak112, powinna pasować
Witam, dziś zabrałem sie za montaż zderzaka od esy, okazało sie jednak że mój pas przedni nie jest w stanie współpracować (w starym zderzaku też była szczelina między maską a grillem, widać to doskonale na zdjęciach w moim temacie), potrzebuję kupić pas który nie będzie połamany i teraz pytanie jaki będzie pasował, znalazłem tylko tyle, że będzie pasował o takim numerze : 8P0 805 588A, znalezienie go jednak graniczy z cudem, a na pewno nie kupię zamiennika, pozdrawiam
Potrzebuje numeru części zaślepki do włączenia/wyłączenia air baga pasażera a3 8P 2004 2 din