-
Szczerze, moim kaprysem jest kupić sobie 17 na ori felgi , mam stalówki na zimę i przyszedł czas dokupić dwie opony nowe (205 55 16), w zeszłym roku kupiłem dębicę frigo 2 i jestem bardzo zadowolony , mieszkam przed Krakowem w górzystym terenie i było ok , do pracy jeżdżę również autostradą , zastanawiam się nad sprzedaniem opon( mam klienta ), a felgi stalowe chcę sprzedać , więc teoretycznie koszty zakupu 2 nowych opon ( 16 ) i sprzedaż felg z 2 oponami ( również 16 ) powinien się mniej więcej pokryć , więc teoretycznie chcę wydać na nowe opony ok. 1200zł jeśli jest to możliwe kupić całkiem dobre... wolę kupić nowe opony np. z klasy budżetowej niż używki z klasy premium , jest też sprawa bieżników ale omijam je jak ognia , choć znajomi bardzo chwalą... Także może coś poradzisz... ? Poradzicie...:)
-
a Fulde na ktorej polce jakosciowej mozna umiescic?
-
z tego co wiem to klasa średnia... continental michelin itp klasa premium .
-
Jak byłeś zadowolony z debicy to je wez po prostu ;) na pewno będą tańsze od Nokianów
-
w tym bół ze nie ma 225 45 17 , najwieksza jest 16 :)
-
sorry nie wiedziałem...;)
-
kupiłem coś innego ... więcej szczegółów zdradzę po kilkuset kilometrach :)
-
-
Jakie opony zimowe polecicie w rozmiarze 225/45 r17? Tak do 420pln za jedna :)
-
Firestone Winterhawk 3 - 385 PLN/szt, więc Ci jeszcze zostanie na przerzutkę i wysyłkę. Niesamowita kwestia jeżeli chodzi o jakość/cena w przypadku tych opon. http://opony.strefakierowcy.pl/58780,s.html