Panowie prosze wyjasnijcie to sobie poprzez PW w przeciwnym razie oboje otrzymacie ostrzezenie
Printable View
Panowie prosze wyjasnijcie to sobie poprzez PW w przeciwnym razie oboje otrzymacie ostrzezenie
Bronx - film oparty na faktach to nie to samo co film dokumentalny i ten takim nie jest.
Safe - całkiem OK film :) można obejrzeć, ale szału nie zrobił.
Seksualni niebezpieczni - o zgrozo... Nie polecam, wyrzucić :)
tak jak Panowie powyżej:
Jesteś Bogiem - świetny film, polecam gorąco... !! :) wg mnie godny Oscara. Gra aktorska naprawdę bardzo dobra.
U mnie na sali była kompletna cisza (prócz zabawnych scen). Końcówka - milczenie jak na cmentarzu... napisy końcowe - i tu oklaski z pełnej sali kinowej... Miałem takie ciarki na ciele jak nigdy...
Śmiem stwierdzić, że jest to najlepszy polski film chyba od czasów killera i chłopaków nie płaczą, choć to inne gatunki...
Zgadzam się z przedmówcą powyżej, Jesteś Bogiem oparty na faktach, ale znaczna część mija się z prawdą. Jak ktoś się wtajemniczył to wie o co chodzi ;) I prawdą jest, że na faktach to nie film dokumentalny. Niestety w tym filmie ludzie którzy wiedzą niektóre rzeczy, zawiedli się, że tak banalne sprawy zostały przeinaczone. Oczywiście warto zobaczyć film, jest genialny...
Jak tam? Ogladał juz ktos Skyfalla ?:) Jak wrazenia ?
Bylem na premierze Bonda i dla mnie jako miłośnika serii był świetny. Wielowątkowość, akcja, troche humoru w stylu Bonda. Naprawdę dobry film.
ale zamiast martini teraz browarek :P
no niby tak, ale nie przeszkadzało mi to wcale, czasy są ciężkie heineken zapłacił to sie go w filmie pokazało:)
Bond Bondem...
Disney za sumke bagatela jedyne 4,05 mld dolarow zakupil caly Lucasfilm ( Lucasfilm + Light and Magic + Skywalker Sound)
ruszyli z grubej rury, na 2015rok jest juz zapowiedziana pierwsza czesc nowej trylogii Gwiezdnych Wojen (7)
Nowy Indiana Jones tez wyjdzie juz z pod skrzydel Disneya, moze to i lepiej, bo drewniak Lucas nie chcial juz nic krecic.
Nowy Bond bardzo dobry, jak zawsze dobra dawka humoru, szybkie kobiety i piękne samochody :D
Do tego trwa grubo ponad 2godziny