AdaM
DUuuuuŻżżżżżżżE to marzenie :)
Printable View
AdaM
DUuuuuŻżżżżżżżE to marzenie :)
monik co do kręcenia głową się wtrące- na egzaminie to banał- wiem i się trochę z tego śmieje, ale z drugiej strony wpoją ci nawyk lukania przez lewe ramie i to chyba o to chodzi!! śmigam moto 4 sezon(niby małe doświadczenie) ale wiem że luknięcie przez lewe ramie kilkakrotnie uratowało mi życie i zdrowie unikając kolizji z pojazdem 4-kołowym,
oni tego wymagają i warto zakodować sobie to do głowy;)
jeszcze dodam że w mojej okolicy są tory "nieużywane" - raz dziennie jedzie nimi pociąg towarowy i przejazdy są nie strzeżone co za tym idzie kierowcy nie kręcą głową i są wypadki śmiertelne :(
to tyle
pozdrawiam i powodzenia
czytam ten temat i widzę ze piszecie na temat obracania głowy , jakis czas temu zdawałem egzamin a dokładnie w wakacje na egzaminie nie obróciłem głowy (raczej sie nie upewniłem ) na przejezdzie kolejowym (tory nie są używane) ale po przyjezdzie do WORD-u egzaminator mnie upomniał że czy by to nie było skrzyżowanie równoległe, dojazd drogi podporządkowanej , tory(nawet nie używane) lepiej sie obrócić bo z motoryzowanych na drogach w tych czasach jest masa i można się zdrowo na tym przejechać :P Egzamin nie egzamin zdrowie najważniejsze. Pzdr :P
Słuchajcie, urobiłem żonę! :D Planuje zakup trzeciego motocykla :) Teraz będzie cross 2t lub 4T, co dobrego się trafi :) W 2T to pewnie 250 w 4T to 250 lub 450.
Jakbyscie slyszeli, ze ktos sprzedaje z pewnego zrodla crossa lub enduro to dajcie znac :)
Odezwij sie do Wioli:) cos mowila ostatnio ze Pawlowi crossa sprzeda:D:D:D
O widzisz, jaki dobry news! :D To już do niej pisze.
Reakcja Pawła "oooo nie! ale dlaczego?" :D
Czyli jednak nie był zadowolony. Sic! ;)
Przeciez mialas Mu nie mowic:P
No! Wiolka, mogłaś mu nie mówić. Byśmy wszystko po cichu załatwili! Wszyscy byliby zadowoleni. I nawet na jakiś bonus by się dla Ciebie znalazło ;)