Starłem z felg stary lakier i za kilka dni będzie nowy :)
Printable View
Starłem z felg stary lakier i za kilka dni będzie nowy :)
Dzisiaj wreszcie zabrałem się za system odm silnika.Wyleciały niepotrzebne elementy, wymieniłem sobie przy okazji kilka wężyków i ogólnie uszczelniłem dolot. Także jeszcze downpipe i auto leci na program do CS ŁódĽ:):
co to widze kto¶ juz skrzybnoł odmę?? hehe ja zd±żyłem spojrzeć dzi¶ na A3 i mi sie żygać chce jak pomy¶le ile rzeczy mechanik w niej spieprzył i ile jest do poprawienia. ide ssacy matować ;)
Myjnia reczna (z woskiem plynnym - pozno bylo ~21) + gruntowne sprzatanie w srodku po wypadzie na wakacje wraz z praniem tapicerki i pielegnacja skor :D
Wymiana oleju i filtra w S-tronic,to samo z Haldex'em.Filtr powietrza,paliwa,oleju i sam olej.Rolka napinacza paska wielorowkowego oraz uzupełnienie ¶rub w osłonach pod silnikiem.
Kompletnie wyczyszczona i wyprana, umyta, wywoskowana i wypucowane oponki:D
od 8 rano założona nowa uszczelka pod kolektorem, pomalowany kolektor, foto niebawem jak sprawie pstrykałke (pomarancz) ;D poczyszczony dolot nowy zawór ( ch... wie juz jaki to jest, ten obok zaworka z odmy) ;) robienie miejsca pod catch tank'a i takie tam pierdoły a wszystko na chodniku pod blokiem ;D szarpnołem fundusz na auto na garaż nie starczyło ;D
Wyprany cały ¶rodeczek,umyta i zatankowana :D
dostała komplet nowych oponek :)
Wymieniłem sprzęgło