Oczywiście po napełnieniu kilmy Econ już zgasło bez problemu, mogę je włączać i wyłaczać do oporu.
Printable View
Oczywiście po napełnieniu kilmy Econ już zgasło bez problemu, mogę je włączać i wyłaczać do oporu.
To chyba ty wprowadzasz zamieszanie.Czytaj uważnie co ludzie piszą. Nigdzie nie napisałem że temp. zewnętrzna ma wpływ na on/off Econ. henieQ też nie napisał że po serwisie nie może wyłączyć Econ tylko pyta o cos innego więc nie ganiaj kolegi pod kompa bo o ile została sprawdzona szczelność układu i nie ma wyciekow czynnika to prawdopodobnie wszystko jest ok
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Jutro wstawię autko do ogrzewanego garażu i wszystko się okaze.
Klima chodzi tylko na włączonym silniku?
Od razu po odpaleniu, czy muszę poczekać trochę?
Odpal auto i ustaw temp. na klimatroniku na LO . Chociaż ja jeszcze nie próbowałem klimy w garażu :D
Polecam zaciągnąć z forum instrukcję Audi.
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
jest gdzies w tym watku opisane po co jest wlasciwie przycisk "econ"? jak jest to poszukam...
Google powinno wystarczyć, ECON (ECONOMIC) to po prostu wyłączenie kompresora klimy, czyli włączasz dmuchawę jak w maluchu :P Nic po za tym.
M
Witam.
Jak to jest z tym klimatronikiem.? dlaczego w moim 8p nasilenie obrotów dmuchawy same wzrasta jak nie mam włączonego auto? przecież jak nie jest auto to jest chyba manual nie? i sam powinienem ustawiać nasilenie dmuchawy, to po co są te dwie opcje jak i tak sam wszystko ustawia kiedy chce? proszę o pomoc. pozdrawiam
Zwróć uwagę czy czasami w tym czasie nie używałeś spryskiwaczy szyb bo wtedy klimatronik sam podności obroty nawiewu.
nawet jak nie używałem spryskiwaczy to sam nastawiał siłę dmuchawy.