Skszypul to fhajer i fan Łysego motomilosnik yebany.
Zawiodłeś mnie stary, wykuhwiaj w potskokach.
Printable View
Skszypul to fhajer i fan Łysego motomilosnik yebany.
Zawiodłeś mnie stary, wykuhwiaj w potskokach.
Zropidź mu sjaj druty telegraficznem !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
A nie poczkej...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sjego to conajfyrzej pszewut do isky zapalniczki morzna sropidź...
nie wiem o co wam choci
Łysy spoko gościu i od ostatniego roku mocno sie wyrobił.
Lepiej mi się go oglonda niż Klimka na tefałen turbo
Wysłane z Galaxy S6 edge przy użyciu Tapatalka
Łysy z YTa
Klimek z TVNu
Rudy z MANa
Tylko Darek z Garażu, Profesor i Dokurviator :D No i oczywiście Angry Czesław :)
Only wazzup cyk fuch kuhwa
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Łysy to jest taki luj ****ny z3 szkoda strzepic ryja,jest nr.1 na najwiekszego niedo**** z yt jakiego znam
Duda to przemadzala *****
Klimek filozof i mnie f*****a
Profesor kris mógł by. Byc spoko , bo lopatologicznie gada ale po chooj mu ten debilny akcent ,1min i nie dalem radę obejrzeć filmik z kompresorem
Dokuriator nir wiem koto to jest ,ale spoko brzmi ,poszukam
Coobcio spoko.,spoczko pierwsze filmy kilka lat temu sie oglądało jal co drugie slowo *****,taki swój chlop ,ale terax to jiz na sile robi
Co do coobcia zauwazylem ze chyba 80%jutuberow zerzenolo po nim to kuriwanie i chca byc tacy smieszni
Totalszade ma wiedze w chooj ale nien lubie chooja bo zachowuje sie jakby pozjadal wszystkie rozumu i byyl jedynym blacharzem na swiecie
Wazap najlepsze mial pierwsze filmiki ,choc i tak jest spoko
Nr 1 to Tomek z polskiego porsche,typ z wiedza ,skromny i szanujacy prace swoich pracownik i ich samych
Mialem czuja i od 1 odcinka jak mikiciuk mial z 70subskrajberow ich ogladam,******sta seria
Reszty nie znam i nie chxe nawet ppznac bo jest tyle ***** teraz tych fachowców ze szok
Aa dzien dobry ,spac nie mogie to sobie pozwolilem na mojom ocene ,milego panowie
Aaa i łysy to chooj i lamus z dredami smierdzonymi
Onli łysy bez dreduw z mopa nałbie 😎
Tak jest :thumbright: