Noooooooo jest dobrze. Jak cos zrobisz jeszcze z Jawka, to wrzucaj tutaj! :)
Printable View
Noooooooo jest dobrze. Jak cos zrobisz jeszcze z Jawka, to wrzucaj tutaj! :)
malik popatrz,
http://xtzclub.pl/threads/3823-Akcja-Nordkapp-zim
teraz jeden gościu z forum SF pojechał śladem mamutów, może trza w przyszłym roku pyknąć? piszesz się?:D
albo na taki trip
http://www.youtube.com/watch?v=GE4vDuFt66M
trochę cieplej :thumbright:
najbardziej podoba mi sie akcja na 9:39:eek:
trochę byś odpoczął od tych swoich torów, bbbuuuahahahahahahaha
Ułaaaaaa Panie. Piekna sprawa. Nadal czytam pierwsza relacje! Jest niezle. Filmik obejrze pozniej.
U mnie w majowy weekend (w sumie 7 dni) na tapecie jest Litwa, Białoruś i Mazury. Może jeszcze w lecie Chorwacja, ale nie mam pewnosci. Zobaczymy. Jak cos, to bede tutaj pisal! Bedzie mozna sie ugadac.
no mnie kręci Horwacja, byłem tam kiedyś autem wracając z Macedonii - ot takie kółeczko se piznąłem :D
W tym roku miałem zrobić papiery Starszego sternika i plan był żeby walnąć na Horwacje, wziąć jaht popłynąć se np. do Włoch, francji, hiszpani, Libi, grecji i wrucić;)
ale to kosmiczny plan na wiele osób i na większą kase :rolleyes:
w maju się żenię i dużo urlopu mi zjedzą przygotowania , więc chyba w tym roku nie pojeżdżę za dużo:roll:
jeszcze chce w tym roku na międzynarodowy zlot maluchów cyknąć pod Budapeszt, ale może sie uda w tym roku chociaż do Pragi na Cebuli...
Ale masz plany.No poezja. I to wszystko w jeden sezon? Grubo! Grubo! A przeczytalem wypowiedz Tadka na temat zdobywania NordKapp w zimie. Niesamowite! Koles jest HARDKOROWY KOKSU! Naprawde, miażdzy cyce!
bbuuuaaaahahhahahaha, właśnie nie wiem jak mi sie to wszystko poukłada bo ciągle zapominam że z żoną w podróż poślubną jadę do USA na 2 tygle :eek:
ale wiesz jak to jest: plany, plany, plany... i czasem jedna akcja .... i po planach :eek:
jest też plan że kumpel może będzie ciągnął auto z USA i jak by tak zrobił to bym mu tam od razu jakiegoś amerykańskiego rupiecia jednośladowego wcisnął do kontenera:D
ale co z tego wyjdzie to sie zobaczy...
a bno i zlot pojazdów militarnych trza w tym roku obskoczyć - OBOWIĄZKOWO! :D
he he he, jak pojechałem tam pierwszy raz to też ,,chciałem" ale jak dotarłem to sie lekko podłamałem. Powiem ci że duże miasta to lipa, ale wsiedliśmy we 3ech w ******ście podkręcona honde civic i z czikago piz....śmy do Aspen, nawet w jednym stanie sp......iśmy przed policją :D no to był świetny trip, najpiękniejsze są obrazy mało znanych miejsc, ale to rozmowa na piwo :D - ****ć USA walimi do Indii !!!!!!!!!:D
Ja jednak wole zobaczyc USA! Kurcze, jak się spotkamy to pogadamy. W czwartek najblizszy wpadaj na spota!
ja chyba nie odnajduje sie na tych spotach...