Haha ESA :thumbright: też bralismy pod uwagę ,ale jest Milka
Teraz już jak jest dom to kupuje owczarka i będzie Quattro :D
- - - Aktualizacja postu - - -
Zapraszam :thumbright:
Printable View
Ooo ,dobre :D:thumbright:
Ja bym nazwał psa spawik
Albo podłużnica, najlepiej "zardzewiała", to dopiero jest groźne 😎
Ooo obie opcje na konkrecie 😎
Kurna klade się bo po trzeciej trzeba się ruszyć i chwile posciemniac ;)
Do jutra cieniasy! Aloha!
Spawik dobre :thumbright:
Dobra też mykam lulu ,kolorowych spawów Panowie :thumbright:
Taka moja mała dygresja po ostatnich wydarzeniach na temat byłego samochodu R32 forumowicza Sebol78...
Chwilę już na tym forum jestem, różne rzeczy widziałem i czytałem, zazwyczaj trafiałem na forumowiczów, którzy jak trzeba było pomóc to pomagali, bywało też - raz czy dwa nadziałem się na perełki w dziale sprzedam, ale takiego pokazu prostactwa jaki dał forumowicz ADAMS91 jeszcze chyba w życiu nie widziałem. Pozwolę sobie kilka zacytować:
"To że jesteś po zawodówce to widać i słychać. Ojciec pewnie też należy do "inteligencji", zresztą są na to dowody w tym wątku."
"Widzisz, masz te swoje rangi na forum, jesteś tutaj kimś, a tak na prawdę po za forum, jesteś nikim, karaluchem, szkodnikiem którego trzeba wytępić i ja właśnie to zrobię. "
"Jeszcze się po dzyndzelkach posmyrajcie i głębiej sobie wchodźcie w zadki. To raz.
I dwa, ja Was kurfiszony nie zacząłem wyzywać, napisałem prawdę i zabolało tatusia i synusia, wieśniaków z uj wie skąd, więc morda w kubeł i leżeć póki nie powiem że możecie wstać.
"
Uprzedzam, że nie znam żadnej ze stron tego sporu, samochodu nie widziałem i tę kwestię pozostawiam bez oceny. Nie wiem jaką szkołę skończył ADAMS91 i nie bardzo mnie to interesuję, ale człowiek inteligentny i na poziomie nie ocenia ludzi po stopniu wykształcenia czy majętności. Sam w tym wątku pokazał na jakim jest żenującym poziomie.
Przykre, że takie rzeczy dzieją się na forum, żal na to patrzeć
Dziękuję i pozdrawiam
Co Ty tam miauczysz? Ić stont.
Wstawać niedorobione lebry!! :D
Ja nie śpię i co lepsze jestem po zawodowce :cool:,więc Adamsiu wypraszamy sobie Ty choojozo wykształciuchu :lol: