Chyba wlasnie swiatla mijania w poliftowych lampach to H1, a dlugie to H7 z tego co wywnioskowalem po schematach i wiadomosciach na forum.
Printable View
Chyba wlasnie swiatla mijania w poliftowych lampach to H1, a dlugie to H7 z tego co wywnioskowalem po schematach i wiadomosciach na forum.
Witam
Ja mam dość nietypowe pytanie, Czy ktoś posiada uszkodzone przetwornice z takich typowych zestawów hid co są na allegro??
Pytam bo interesuje mnie co w nich siedzi. Znalazłem bowiem dedykowane sterowniki w formie układu scalonego do xenonów i zastanawiam się czy taki układ w tych najtańszych przetwornicach się znajduje czy też nie.
Pozdrawiam
Ja bym się chciał dowiedzieć, jak to jest z lampą poliftową ale z anglika. Rozumiem, ze inaczej świecą, ale czy da się to jakoś wyregulować żeby było ok?
wystarczy przesunąć przesłonę w lampie wtedy mamy tak ___ zamiast tak ___/---
w angliku jest tak ---\___
nie bardzo rozumiem :D
he :P
w angliku światło na ścianie wygląda tak ---\___ po przestawieniu przesłony jest tak ---- i to bez problemu przechodzi już na stacji diagnostycznej, ale żeby było juz tak jak trzeba musi być tak ___/----, a tak jest tylko w lampach dla ruchu prawostronnego, w których też można przesunąc przesłonę, żeby było tak ----- ;)
za soczeka jest metalowa przeslona trzeba ja przestawic jak pisze Grabek
chyba skumałem :D
A jakby ktoś miał wątpliwości gdzie to jest to umieszczam manuala;)
http://img146.imageshack.us/img146/6172/lmapy.png
Panowie taka małą informacja w Lampach TYC poliftowych do 8L w soczewce jest h1 natomist na długich h7 !!Ja kupiłem ksenon zgodnie z porada a okazało sie ze jest tak jak napisałem :(.Teraz moje pytanie czy moge teraz do przetwornic dokupic poprostu zarówki H1 [TEZ HIDY ] i zestaw bedzie działac ?