Cyc ten kod na 100% dziala na przedluzenie umowy? Jesli tak to ja poprosze na PW :-)
Printable View
Cyc ten kod na 100% dziala na przedluzenie umowy? Jesli tak to ja poprosze na PW :-)
>sebek< Tez dostałem to pismo z ORNAGE i jak czytałem to było coś o karze za zerwanie tzn standardowo jak każdy pewnie wylicza różnice w kwocie i tyle... Ale się chciałem zapytać czemu chcesz rozwiązywać masz coś lepszego ?
chcialbym sie przeniesc z firma do play, maja znacznie lepsze warunki w tej chwili niz moje obecne, chociaz telefony troche drogawe.
a z tego co sie dowiedzialem to chyba nie za bardzo mozna sie z umowy wymiksowac, bo jest zmiana w regulaminie ale chca wyrownac stawki do taryf europejskich wiec jest to zmiana na plus dla mnie wiec nie moge skorzystac z prawa zerwania umowy bez konsekwencji. gdyby zmiana byla dla mnie na gorsze to tak. W sumie to nikt w BOK nie potrafil mi tego wyjasnic (moze nie chcieli albo nie mogli :) ) wyczytalem to na jakims prawniczym forum
Nie , że chcą zmienić stawki na UE tylko musieli ! Parę lat temu już o tym czytałem a sms powinniśmy też już parę lat być za darmo ;) bd bd w swoim czasie :)
Nie, juz styka :p to poprosze kod na pw :-)
Jeśli ktoś takowy kod (30% zniżki na abonament w orange) posiada i może się nim podzielić to proszę o kontakt. Bardzo dziękuję
Pozdro.
No to trzy kody się rozeszły :)
Jaki telefon z androidem na dual SIM polecicie? Dobrze jesli ten dual sim byłby ONLINE zamiast StandBy. Telefon nie musi byc jakis mega wypasiony, wazne jednak zeby nie byl mega zamulajacy i byl na dual sim. Dobrze jeszcze chcialbym aby byl jakis android lub iOS.
Jakby ktoś chciał przedłużać/przenosić/brać nowy tel w Orange to znowu mogę udostępnić 30% rabatu na 24M (w Multi i Halo) do 23 VI.