kondziu
potrzeba mi gałę dopiescić w subarynce bo nie mam ochoty samemu się zająć ale jak nie dasz rady to chętnie przyuczę Laosie
Wysłane z Galaxy S6 edge przy użyciu Tapatalka
Printable View
kondziu
potrzeba mi gałę dopiescić w subarynce bo nie mam ochoty samemu się zająć ale jak nie dasz rady to chętnie przyuczę Laosie
Wysłane z Galaxy S6 edge przy użyciu Tapatalka
Karat to u mnie tez tak profilaktycznie gałę możesz dopiescic:cool: juz jak lecisz hurtowo to jedna wiecej nie zrobi ci roznicy:p
Hmyyy moze i ja sie skusze ,ale wyslij poerwsze referencje na maila ,ew. Poczekam czy chopaki polecom :cool:
Ja pierw proszę o skan badań na majla ze szczególnym naciskiem na wynik badania z mazi języka.
Fałciu, PW
Tak Maciula. Widział ,jak bende mial dluzsza chfilkie odpisze :thumbright:
Gitarowo :D
Jak nie było mandatu tak nie było a jak człowiek na rowerek pojechał to dostał 300i 500 😤 bo browara wypił i wydmuchane ....Kocham policjem 😂
Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
Hahahahha mistrz
To mi zabrali kfita i 400 dali a Ty za jazde rowerem 800 wylapales ? :mrgreen:
Kurła wracałem ze swoją jusz do domu i nieoznakowany kogucik i lipa ja miałem 0,21 15min później 0,18 a moja 0,28 a potem 0,27 300-500 dla mnie dostałem 300 a moja 500 bo miała więcej chyba temu że powyżej 0,25 i to już przestępstwo a nie wykroczenie .....śmiech na sali 😂😂
Wychodzi na to że jak pogoda to trzeba w domu siedzieć bo jak siem pojedzie browara walnie to drogi browar wychodzi.....
Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka