-
Ja będe to się odnajdziesz :) Mnie znasz! :D Nie moge Ci zagwarantowac 100% mojego czasu, bo tez rzadko bywam i z kazdym chcialbym troche pogadac, ale warto :) Przemysl to. A jak nie tym razem, to zrobi sie cieplej to sie zgadamy juz na moto i np w Dwóch kołach na soczek i pogadamy sobie na spokojnie :D
-
byłem 2 razy i jako¶ chyba sie nie nadaje w to towarzystwo, próbowałem nawet dostać sie na ogólnopolski ale forumowe ,,zasady" niestety nie pozwoliły mi być ;) tak sie wkórwiłem że wsiadłem w malucha i pojechałem na międzynarodowy do Czech :D I w sumie to sie ciesze bo wyjazd tam kosztował mnie mniej niż by kosztował ogólnopolski a3 :thumbright: a jakie widoki :rolleyes:
-
no to czas odswiezyc temat:) byla juz pierwsza jazda w tym roku? :) ja chcialem dzisiaj wyskoczyc...jednak aku odmowilo mi poslugi...ale laduje sie i jutro nie odpuszcze:)
-
-
łłłłeeeeee sebek nie dbało sie o aku :lol:
u mnie cał± zime 13,1 :D
-
Ja juz jezdzilem. Z szataniszcze pomalowalismy moj kask (może by waln±ć jeszcze połysk? Boje się, że szybko zejdzie mi ten lakier co teraz jest)!
Sezon czuc juz pełn± gęb±!
Wczoraj miałem okazję potestować crossowanie :D Zakwasy dzisiaj piekne! Kupuję jakiego¶ sprzeta i najpewniej będzie to 125 2T :D
-
ja tez wczoraj polatalem troche :) w koncu :D:D
-
Ja ci±gle czekam aż temperatura rzędu 10 stopni utrzyma się przez jaki¶ czas. Żeby asfalt nie był taki wychłodzony. Jazda przy 3 czy 5 stopniach nie sprawia mi frajdy. Po to mam sporta żeby zapie*dalać :P
-
A mi jazda sprawia frajde w kazdych warunkach. Wiadomo ze jak jest zimno to jezdzi sie calkiem inaczej niz jak jest cieplo, ale tez jest niezle :D
-
ja jeszcze nie potrafie jezdzic wiec i tak jezdze wolno:D:P