racja ale aby sie obyło bez tapicera to jedyne wyjście
Printable View
racja ale aby sie obyło bez tapicera to jedyne wyjście
A to co jest na zdjeciu to efekt zaniedbania? Czy nawet mimo dbania doszlo by do czegos takiego?
Są ludzie (np. ja) co wsiadają do auta bardzo delikatnie ale mało kto tak robi a wtedy alcantara się po prostu zużywa. Widziałem już wiele takich foteli więc to raczej stan wynikający z normalnego użytkowania.
Mnie najbardziej denerwuje jak ktos wsiada do auta i siada pierw bokiem na fotel jeszcze narzekajac ze fotele sa niewygodne bo maja boki wysokie. No ręce opadaja!
A co do alcantary to wysrarczy ze bedziesz mial spodnie z cekinami takimi wypustkami czy jak to tak sie zwie na kieszeniach i tez mozna uszkodzic taka alkantare. No ale co kto lubi widzialem ludzi co sobie recznik pod **** podkladali.
Witam posiadam wosk collinite 476s i qd i mam pytanie czy ja musze woskować samochód za każdym razem jak go umyje czy np co drugie mycie mogę robic ?:)
Woskuj raz na sezon a po każdym myciu wspomagaj się QD.
Dzieki za pomoc kolego :)
Jeszcze jedno pytanko czy ten Qd co mam jest dobry(Poorboy's World Quick Detailer Plus QD) ?
Chce kupic dobry wosk do karoserii, chodzi mi o taki którym tak dwa razy w sezonie nawoskuję samochód. Myślałem o
(Meguiars Professional Paste Wax - Mirror Glaze) albo
( Collinite 476s)
co doradzicie? jak narazie używałem tylko takich tradycyjnych wosków ze sklepu motoryzacyjnego w cenie 25PLN