Oryginalnie napisane przez
marek_s3
nie przez majkela ale przez swoją tępą zadętość wychodzisz na błazna. Nie znasz ani mnie ani mojej wiedzy ani mojego doświadczenia powielasz czyjeś obelgi i błazenady.Tacy doradcy. A temu drugiemu to przyciera ale chyba zwój mózgowy...od kiedy to prawidłowy zamiennik seryjnego rozmiaru przyciera...już że sam popisał głupot to sie nie odniósł, zabrakło inteligencji..widocznie faktycznie zlewa za dużo, jak pisze , i to nocą w dziurawe prześcieradło..hehe..:D
nikt nie czyta co Ty chcesz majkel, polecaja opony z miekkimi barkami jak rainsporty albo energy sejwersrejwer która nigdy nie bedzie jednoczesnie opona o najlepszych wlasciwosciach gripu na suchym , i o ile w rozmiarach 14-15 cali daje radę to dla kolegi w rozmiarze 18 " już zuepłnie inne opony sprawdzą się lepiej, tyle że tu nikt nie bierze pod uwagę o jaki rozmiar opony komuś chodzi - co jest kluczowe. Polecam stronę tyrereviews.com rynku w UK, gdzie jest 10 RAZY wiecej kupowanych nowych aut niz w PL i wartość rynku motoryzacyjnego ma zupełnie inną wartość niż nasz zaścianek, tam poczytać można 100 RAZY wiecej racjonalnych wypowiedzi niż na forum audi którego nadwornym doradcą jest użytkownik citroena + zaklejonego olejem 15w40 1.6....no gratuluję wam wszystkim że go słuchacie, nie daje wam to do myślenia ?