pojeździłem dziś i wczoraj:D ale wczoraj bym sie zabił, muszę troszkę się poduczyć....:p
Printable View
pojeździłem dziś i wczoraj:D ale wczoraj bym sie zabił, muszę troszkę się poduczyć....:p
Mam dylemat.
GSXR750 K6 czy CBR1000RR ???
Ja bym brał Gixxa :) Osiągi praktycznie te same co Blady a masa mniejsza i porecznosc lepsza :)
A ja 1000RR :) Jakoś bardziej jestem przekonany do hondy, zresztą jestem zwolennikiem tej marki :)
Aaaaaaa ja tez jezdze Honda i wolę Honde, ale w tym wypadku wybrałbym chyba jednak Gixx'a :) Chociaż sam nie wiem. Musiałbym pojezdzic na jednym i drugim :D
Moze jest lżejszy i poręczniejszy ale mi nie podoba się wygląd gsxra za to honda bardzooo :) po prostu jest piękna :P także ja jestem za fajerem :) ale najlepiej niech się wypowiedzą posiadacze takich sprzętów wtedy będzie to miało sens :P
Honda Honda ;)
ps. wlodek podbiles Sebkowi dowod?
Ps. sebek porobilesz wszystko do sezonu?
ps. lorku ty masz teraz jakis motocykl?
Gixx wygląda kozacko. Na Fajerze siedziałem dzisiaj i jest trochę duży :/ Mam 175 cm ale jakoś czuję się za mały :P muszę obadać Gixxa.
Z drugiej strony mechanik mi powiedział, że przesiadać się z Hondy na Suzuki to "zamienił stryjek siekierke na kijek". Bardziej awaryjne no i że Honda to Honda. Sam nie wiem.