Panowie podpowie ktoś pod które piny się podpiąć aby uruchomić łucznik na stole. Plus minus tak żeby wyświetlacze i fis się włączył.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Printable View
Panowie podpowie ktoś pod które piny się podpiąć aby uruchomić łucznik na stole. Plus minus tak żeby wyświetlacze i fis się włączył.
wystarczy użyć szukajki
http://www.a3-club.net/forum/showthr...iana-mil-na-km
Dzięki. Zapomniałem dodać licznik lift 2002. Nie wiem czy to sam będzie ?
OK. Dzięki.
Witam . mam problem z moim licznikiem . Miałem problemy z bardzo szybko rozładowujacym sie akumulatorem . Po wizycie u mechanika usterke usunięto . Jak się okazało usterka tkwiła w liczniku. Mechanik zalecil mi wymiane licznika . I tu pojawia się moje pytanie czy isnieje możliwosc wymiany licznika z Audi A3 8L 2001r 1.9TDI na licznik od vw golfa IV. Interesuje mnie po prostu czy ktoś juz robil coś takiego i czy po ewentualnej wymianie mial jakies problemy . Pozdrawiam .
Witam
Wymieniłem mój licznik 1.2 Fis Jager (8L0920900K) na licznik Vdo Full Fis (Prawdopodobnie 8L0920931EX może inne literki sprawdze później).
Pytanie jest takie czy oba te liczniki posiadają ten samą Pojemność zbiornika paliwa? Jaka jest prawidłowa wielkość zbiornika Paliwa w A3 2002?.
Kolejne pytanie czy po podłaczeniu Can-L i Can-H stare przewody które były podłączone do licznika Can mają też być podłączone z tymi nowymi czy nie, bo po podłaczeniu nadal nie mam informacji z radia na Fisie i są jakieś błędy na radiu. (Później podam jakie)
Masz trochę o tym trochę postów wcześniej ale o zegarach z Passata b 5.http://www.a3-club.net/forum/showthr...-na-FIS/page86
Na pewno trzeba pin outy obydwu liczników i robić przepinkę pinów wg. tych schematów. Do tego nie wszystkie sygnały da się zgrać. Można kombinować z dopasowaniem wsadu, podpinanie pinów bezpośrednio ze sterowników. itp. Na pewno zajmuje to dużo roboty żeby to wszystko ładnie działało.
Czy po wyciągnięciu licznika w celu naprawy fis trzeba trzeba później kodować immo lub coś innego ?