-
Koledzy , by się nie powtarzać- mam problem z radyjkiem , który opisałem wcześniej w tym temacie....Sprawdziłem VCDS-Lite i mam taki błąd: Fault : 1304 - Radio / No Communications ...:confused: Może ktoś z Was przerabiał już ten temat i mi wyjaśni jak mam rozwiązać problem z fisem...ZA CO Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI KOLEDZY!!!:thumbright:
-
koledzy podepne sie pod temat. Mam radio concert II w audi a3 z 2003 roku no i jest puszczony kablel od plytki bezposrednio zeby bylo podswietlanie . Wydaje mi sie ze mam cana ale są poprzestawiane kable i dlatego mi to nie dziala jak powinno w orginale . Czy ktos mogl by mi powiedziec jak to ma wygladac w gornej kostce z tymi kablami ?? jakies zdjecie albo schemat prosil bym
-
kolego dunczyk336 piszesz o tym samym w kolejnym temacie
zrob tak jak Tobie proponowałem
nie ogarniasz elektryki - podłaczenia radia
zrob foty kostek podepnij sie do tematu który juz Tobie podałem i czekaj na pomoc forum
-
Witam,
Z góry przepraszam jeśli takie pytanie już padło, ale z tego co czytam każdy ma inne zdanie.
Czy jest możliwość sprawdzenia bez wyciągania zegarów czy mają wyjścia can ? Mam A3 z końca '99r z pełnym fisem, elektronicznym zegrakiem i chorusem I (trudno powiedzieć czy takie radio było seryjnie, bo po kupieniu nie działał sub i głosniki z tyłu. Okazało się że ktoś pozmieniał kabelki w kostkach, ale udało mi się to ogarnąć). Jak wiadomo w chorusach jest problem z regulacją który męczy również mnie i chciałym zmienić radyjko na chorusa II (całkiem przystępne ceny na allegro :P)
P.S. Generalnie autko jest w wersji Ambiente, ma ESP pełną elektryke, kiedyś telefon (uchwyt w podłokietniku)
-
Witam, zakupiłem nie dawno oryginalne radio Audi Concert I. Wcześniej miałem Chorusa I, lecz zaczął się problem z głośnością. Problem w tym, że nie gaśnie podświetlenie radia. Gdy włączę radio, po 2 sekundach podświetlają się przyciski na nim, gdy je włączę przyciski gasną i tak w kółko. Dodam, że nie zawsze działa podświetlenie radia gdy jest włączone(ze świateł i kluczyka). Moja auto jest z roku 99/00
-
Ja w swoim zmieniłem sam panel od modelu a3 po lifcie i wszystko pasowało. panel kupilem za 40 zł
-
Witajcie, otóż sprzeczne są zdania czy ktoś ma CAN'a czy ktoś go nie ma więc mam pytanie. Aktualnie posiadam nieoryginalne radio na przejściówce, ale czy po kablach jest ktoś w stanie ocenić czy mam CAN'a i czy radio Concert II będzie mi działać bez tych wszystkich problemów?
http://obrazki.elektroda.pl/8562617800_1381594209.jpg
-
panowie jaka jest różnica między radiem concert II poliftowym w 8L, a concert II od sportbacka
szukam radia concert II do konsoli poliftowej
na co zwrócić uwagę
-
concert do konsoli poliftowej musi mieć 23cm
concert do konsoli przedliftowej musi mieć 22cm :)
szkoda, że nie powiedziałeś wcześniej, bo wygrałem aukcje na allegro z concert 2 z a4b6 za 170zł tyle,że bez kodu i mogłem Ci go sprzedać, a tak wycofałem się z oferty kupna...
-
No szkoda bo cena dobra
Tylko w dalszym ciagu nie rozumiem.
Wiem ze concert jakiego potrzebuje musi mieć rowny wymiar 23cm góra/dół ramki. I tu pytanie czy w poliftach wystepowaly concerty na CD czy tyllo kaseciaki.
Czego tez piszesz o radiu od a4 ??? Takie podejdzie