-
-
ładnie Ci to wyszło TOMA1
ja dorabiałem z hartowanej blachy 1mm (niestety tylko taka miałem pod ręką) cholerstwo ciężko było powyginać
szkoda że nie zrobiłem paru fotek
-
...macie taki opis do 8P ?? bo wszystko znajduje do 8L
-
Dzisiaj zabrałem się za malowanie środków lamp. Pierwszy reflektor spędził w piekarniku 15 minut przy temp. 80*C i klosz pięknie odszedł, natomiast z drugim szarpałem się przez 3 godziny. Dodatkowo uszkodziłem mocowanie silniczka regulacji, więc pięknie. Jutro malowanie i składanie do kupy...
-
Ehh totalna porażka... lampa siedziała w piekarniku najpierw przez 15 min, później przez 30 aż w końcu przez godz w temp. 90*C i nic... klosz ani drgnął... czarny silikon/klej nie zmienił konsystencji. Próbowałem też opalarką i suszarką bez większych rezultatów... ma ktoś jakieś inne pomysły?
-
Czy ma ktos zalozone takie "czarne" lampy poliftingowe na ciemnym samochodzie ? - granat, grafit, czarny ?
Ciekaw jestem jak to bedzie wygladac, a zdjecie z takimi lampami jest tylko do srebrnej A3.
-
zobacz temat bodka tam jest
-
Ja mam na czarnym aucie ;-)
-
Dzieki u "Bodek" juz widzialem i efekt jest takiego "grozniejszego" wygladu auta.
-
Witam, mam pytanie odnośnie odbłyśnika wokół soczewki. Czy spełnia on rolę odbłyśnika czy jest to jedynie ozdoba i można ją pomalować. Wiem, że pytanie padło już w tym temacie ale jakoś konkretnej odp nie było a taka typu "nie bo nie" mnie nie zadowala;). Widziałem już pomalowane otoczki soczewek w innych autach ale wolę się upewnić jak to wygląda w 8L. Pozdrawiam