ponad to lidl ma bardzo dobrą gwarancję. Gdy cos sie zepsuje, zazwyczaj nie mają towaru na "wymianę" więc zwracają gotówkę :)
Printable View
ponad to lidl ma bardzo dobrą gwarancję. Gdy cos sie zepsuje, zazwyczaj nie mają towaru na "wymianę" więc zwracają gotówkę :)
To nic innego jak Lavor firma z logiem Parkside. Możesz poszukać sobie opinie o tych myjkach na necie. Tez miałem ja na oku w zeszłym roku lecz w końcu wybrałem Nilfiska.
Tak też zrobilem i poczytalem na necie i opinie sa raczej negatywne. Doloze do tego 200-300 i kupie cos lepszego.
Do tego pianownica PA i masz fajny zestaw do mycia autka
Co myślicie o Karcher K7 Premium?:>
Ewentualnie jakąś inna dobra myjka do auta do 2500zł?
Obecenie zakupiony Karcher Professional HD 5/15C ale jeszcze w kartonie ;) bardziej profesjonalny i wytrzymały sprzęt z większą mocą
aby miała pompę mosiężną i zbiornik aluminiowy i wystarczy
do potrzeb przydomowych posłuży wiele lat
Ze sprzętem z serii Professional Karchera jest też taki wymóg że trzeba wykonywać przeglądy aby utrzymać 2 letnią gwarancje.
Z serwisem to spoko, bo serwis z okna widzę :). Chyba zdecyduje się na tego HD jednak :)
HD 5/15C zdecydowanie bardziej profesjonalna (mniej zabawkowa i plastikowa) wąż AVS (nie skręcający się podobno) 3 tłokowa pompa, Wszystko wkręcane solidne metalowe a nie na wciskany plastik (który też wydaje się bardziej solidny w HD), liczę na to że popracuje bezawaryjnie długie lata :). Dzisiaj wypakowałem z kartonu jak przetestuje dam znać.