Wszystkiego najlepszego dla Michała QRI :thumbright: Spełnienia marzeń :thumbright:
Printable View
Wszystkiego najlepszego dla Michała QRI :thumbright: Spełnienia marzeń :thumbright:
Ardra baboo sto lat w zdrowku:P
Ardra najlepszego :)
Ardra wszystkiego naj naj:)
Kobitka!!!
Dużo snu, więcej czasu na to co sprawia Ci przyjemność, mądrych ludzi wokół, zawsze ciepłego deszczu i nieprzemakalnych butów, miękkich szalików, rękawiczek zawsze w kieszeni, ciepłego piasku na plażach i czystej wody w jeziorach. Słów prostych i ważnych, uśmiechu wokoło, słońca jakoś więcej i czterech pór roku (tak, jak zawsze powino być).
Zdrowia i szczęścia, pozytywnych dni i siły wewnętrznej mnóstwo! Szerokości Słonko!
Aniu kochana!
Stooo laaat stooo laaaat
Wszystkiego co tylko sobie zamarzysz, spełnienia w każdym aspekcie życia w dniu Twoich urodzin życzę Ci!
http://i266.photobucket.com/albums/i..._Cake_by_p.jpg
Kobita sto lat sto lat ........
Aniu, ja rowniez chcialbym Ci zyczyc w tym dniu wszystkiego co najlepsze, spelnienia marzen duzych i tych malych, duzo slonca i usmiechu i wszystkiego tego czego sama sobie chcialabys zyczyc :*
Kobitka a ja Ci życzę 100 lat z takim uśmiechem na ustach jaki nosisz na co dzień ;) jeszcze bardziej ciętego języka i oooogromnej grupki przyjaciół wokół. Kasy Ci nie życzę- sama sobie zarób :lol:
Aniu Aniu wszystkiego słońce najlepszego:) spełnienia marzeń i samych pogodnych dni do końca roku:D sto lat.
Kobitka
Wszystkiego naj !!!spełnienia marzeń!
Sto lat!
Aniu słońce :) Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, pociechy z Kobitkowej furki :) żyj 100 lat kochana!
gsx_katana, madi, lookas, >sebek<, Wiolka, Daniel86, gusia, Lelena
Dziękuję bardzo za życzenia, ale … te 100 lat to przesadzacie – już mam zmarszczki, a co będzie w tym wieku ;)
…nawet nie chce myśleć…
Raz jeszcze dziękuję ślicznie :thumbright:
doozo tego co chcesz Anno ;):*
oo Kobitka;P sto lat w zdrowiu i duuuuzo kasiory:P wiecej w zyciu nie potrzeba:P
Kobitkowa Aniu wszystkiego najlepszego :D
wszystkiego najlepszego
pomorze
wszystkiego najlepszego mordeczki!!!!
dawno tu nie patrzylem , ale najszczersze zyczonka dla was wszytkich mordeczki!!!
duuuuuuzo tego o czym wciaz myslicie i zycia takiego o jakim marzycie!!!
spóźnione ale szczere :D najlepszego, Aniu :) a konkretniejsze życzenia złożę dzisiaj osobiście.
Wszystkiego naj dla juhasowej kukuryny!!!
Paulinko ciekaw jestem czy pojawisz się na dzisiejszym spocie ,życzonka wolałbym osobiście złożyć ;)
Kukurina :] - najlepszego!
Kukurynka, wszystkiego co najlepsze z okazji 18 urodzin :)
o, i dla Pauliny również wszystkiego najnaj :) ofiara losu ze mnie, nie spojrzałam kto ma dzisiaj urodziny.. ale nadrobię na spocie ;)
dziękuje wam wszystkim za życzenia, a przede wszystkim za pamięć a czy się pojawię dzisiaj na spocie to jeszcze tego nhie wiem trudno powiedzieć..mam nadzieje ze chociaż na chwilkę się pojawię ;) buziakiii
Kukurynowa Jubiulatka :*
Juhas ma dwie twarze :] :mrgreen:
Juhas w drugim wcieleniu jest kobietą :P
100 lat urodzinowych dla Pauliny :)!
Paulinko, najlepszego :D :D Pociechy z A3 i z Juhasa ;)
Kukurynko w dniu Twoich urodzin , życzę Ci dużo uśmiechu, dużo słońca, dużo radości :) Bezawaryjności z Juhasem i A3 , oraz mało punktów karnych :)
Paulinko wszystkiego najlepszego:) pociechy z autka i juhaska;)
aaaj Kukurynka urodziny miala a ja przegapilam..Paulinko wszytkiego naj naj rosnij nam duza i samych piatek w szkole;)
Piotrek Szeryf77 sto lat:P wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:)
Szeryf 77 sto lat sto lat nnannananana
Ha będę pierwszy:
Idzie misio idzie słonik idzie małpka no i konik wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami bo to dzień radosny wielce masz już jeden roczek więcej ;D ;D
Życzę wszystkim solenizantom a w szczególności Radowi :thumbright:
najlepszego DeCks
Rado wszystkiego dobrego
wszystkim solenizantom spóźnione ale szczere życzonka składam:)
Sto lat !!!
Ja też przyłacze się do życzeń i dzisiejszym solenizantom Życzę wszystkiego Naj Naj Naj :D :D
Rado sto lat zycze i usmiechu na buzce:)
Rado, najlepsze życzenia urodzinowe!
Radusiuuuu, rosnij duzy , samych piatek w szkole
Dziękuje wszystkim za życzenia:) aaaa duży już urosłem:)
Czaro - najlepszego! :]
Czarus hartkorze z holiludu :P sto lat :):thumbright:
Wszystkiego naj Czarus :thumbright:
Wszystkiego najlepszego Czarku :D zycze takiej zabawy urodzinowej jak na biwaku :> :)
czarrusss :) ochhh czarus :)
wszystkiego NAJ :)
szczerze ....